Regele Sportului

Crezi că poți fi Regele Sporturilor? Arată-ne că știi și altceva în afară de fotbal și ia marele premiu oferit de Betfair!

Clasament Competiție


TEXT_NOT_FOUND|REGISTER_MODAL_LEGEND_1|ro_RO

Ai deja un cont BetBrain?

Intră în contul tău user icon

Termeni și Condiții:

Regele Sportului este o competiție sponsorizată de Betfair, care se va desfășura în intervalul 16-30 Noiembrie 2023. În cadrul acesteia, se vor lua în calcul toate predicțiile oferite pe meciurile din tenis, baschet, handbal, hochei, volei și fotbal american.


Comunitatea BetBrain are la dispoziție 1.200 RON drept premii, care vor fi achitate sub forma de FREE BET (pariu gratuit) în conturile voastre de pe Betfair. Participarea la această competiție implică respectarea Termenilor și Condițiilor de pe site-ul Betfair. Acestea pot fi găsite AICI.


Clasificarea câștigătorilor se face pe baza Profitului înregistrat, care se calculează în funcție de profitabilitatea predicțiilor fiecărui utilizator. În caz de egalitate, următorul diferențiator este Randamentul, apoi numărul total al predicțiilor eligibile.


1. Clasificarea câștigătorilor se face în funcție de unitățile obținute și afișate sub câmpul Profit. Doar predicțiile plasate în intervalul 16-30 Noiembrie pe meciurile de  tenis, baschet, handbal, hochei, volei și fotbal american. În caz de egalitate, următorul diferențiator este Randamentul obținut în perioada competiției, iar apoi numărul total de predicții eligibile.


2. După validarea câștigătorilor competiției, câștigătorii urmează să fie contactați pe e-mail de către reprezentanții BetBrain în decurs de 7 zile lucrătoare, pentru a primii instrucțiunile necesare intrării în posesia premiului.


3. Câștigătorii au obligativitatea de a oferi datele necesare validării premiului în termen de maximum 7 zile lucrătoare din momentul contactării lor pe e-mail de către reprezentanții SportXpert. În caz contrar, premiul se anulează.


4. Jucătorii care își fac cont la Betfair folosind linkurile disponibile la noi pe site sunt eligibili pentru 100% din valoarea premiului câștigat. Cei care deja au cont la Betfair sunt eligibili pentru 50% din valoarea premiului câștigat.


5. Pentru a putea fi eligibili, între două premii obținute la concursurile organizate de Betfair este necesară efectuarea unei depuneri.


6. Premiul oferit de Betfair drept Free Bet se supune termenilor și condițiilor impuse de către sponsor. Free Bet-ul oferit de Betfair trebuie rulat o singură dată pe o cotă de minim 1.4. Câștigurile obținute din Free Bet se întorc în contul de jucător drept bani reali


7. Termenii și condițiile generale pentru competiții se aplică. Click AICI pentru a le vizualiza.


8. Câștigătorii urmează să-și primească premiile în intervalul 1-10 Decembrie 2023.