Tipsterul Lunii Noiembrie - 2

E╚Öti cel mai inspirat tipster din comunitatea BetBrain? La finalul lunii se num─âr─â bobocii, dar ╚Öi premiile la Winner. Hai s─â vedem ce po╚Ťi!

Clasament Competi╚Ťie


Participate in any competition by joining BetBrain.us today!


Enter your email address and password to gain access to your BetBrain.us account

Already have a BetBrain account?

Sign into your account user icon

Alte competi╚Ťii


 • Tipsterul Lunii - Februarie 2024

  01.02 - 29.02
  20 PARTICIPANȚI
  Premii
  RON 3000
  Competi╚Ťie sponsorizat─â de
  Logo-ul sponsorului
  Vezi mai multe detalii
Arata mai multe turnee » instagram icon

Termeni ╚Öi Condi╚Ťii:

Tipsterul Lunii Noiembrie este o competi╚Ťie sponsorizat─â de Winner care ruleaz─â ├«n intervalul 16 Noiembrie 2023 - 30 Noiembrie 2023, ora 23:59. Premiile oferite au o valoare total─â de ­čĄĹ 1500 RON. C├ó╚Ötigurile urmeaz─â s─â fie oferite drept FREE BET (pariu gratuit) ├«n contul t─âu de juc─âtor de la Winner. Premiul vine ├«nso╚Ťit de o serie de termeni ╚Öi condi╚Ťii ce pot fi reg─âsite pe site-ul BetBrain.


Clasificarea c├ó╚Ötig─âtorilor se face ├«n func╚Ťie de Profit. Profitul se calculeaz─â ├«n func╚Ťie de profitabilitatea predic╚Ťiilor. ├Än caz de egalitate, urm─âtorul diferen╚Ťiator este Randamentul, apoi num─ârul total de predic╚Ťii eligibile.

1. Clasificarea c├ó╚Ötig─âtorilor se face ├«n func╚Ťie de Profit. ├Än caz de egalitate, urm─âtorul diferen╚Ťiator este Randamentul ob╚Ťinut ├«n perioada competi╚Ťiei, iar apoi num─ârul total de predic╚Ťii eligibile.

2. Dup─â validarea c├ó╚Ötig─âtorilor competi╚Ťiei, c├ó╚Ötig─âtorii urmeaz─â s─â fie contacta╚Ťi pe e-mail de c─âtre reprezentan╚Ťii Sportxpert ├«n decurs de 7 zile lucr─âtoare, pentru a primii instruc╚Ťiunile necesare intr─ârii ├«n posesia premiului.

3. C├ó╚Ötig─âtorii au obligativitatea de a oferi datele necesare valid─ârii premiului ├«n termen de maximum 7 zile lucr─âtoare din momentul contact─ârii lor pe e-mail de c─âtre reprezentan╚Ťii BetBrain, ├«n caz contrar, premiul se anuleaz─â.

4. Jucătorii care își fac cont la Winner folosind link-urile disponibile la noi pe site sunt eligibili pentru 100% din valoarea premiului câștigat. Cei care deja au cont la Winner sunt eligibili pentru 50% din valoarea premiului câștigat.

5. Premiul oferit de Winner drept Free Bet se supune termenilor ╚Öi condi╚Ťiilor impuse de c─âtre sponsor. Foarte important de re╚Ťinut, pentru a primi premiul, contul t─âu de juc─âtor cu Winner trebuie s─â fie verificat. Valoarea maxim─â a unui FREE BET este de 100 RON, ├«n cazul ├«n care premiul t─âu dep─â╚Öe╚Öte suma de 100 RON urmeaz─â sa prime╚Öti mai multe FREE BET-uri de 100 RON astfel ├«nc├ót suma cumulat─â s─â echivaleze valoarea premiului c├ó╚Ötigat.

6. Condi╚Ťiile de rulaj ale Free Bet-urilor sunt urm─âtoarele:

 • Rulajul este x8, adic─â premiul trebuie rulat de opt ori, integral, iar prize cap-ul este de 200 RON per Free Bet;
 • Cota minim─â pentru un pariu single este de 1.70, ├«n timp ce cota minim─â per eveniment ├«n cazul pariurilor combo este de 1.40;
 • Termenul de acceptare a premiilor este de 3 zile;
 • Termenul de rulaj este de 3 zile;
 • Ini╚Ťial, FREE BET-ul poate fi plasat doar pe evenimente Pre-Match. Ulterior, rulajul se poate efectua ╚Öi pe evenimente Live, ╚Öi pe cele Pre-Match.

7. Termenii ╚Öi condi╚Ťiile generale pentru competi╚Ťii se aplic─â. Click AICI pentru a le vizualiza.