Pariuri pe Handbal de Azi

Hai pe BetBrain.ro dacă vrei să găsești cele mai bune cote pentru pariuri handbal.

Ofertă Pariuri Recomandate

Top Cote Pariuri Handbal 

În ultima vreme, pariuri handbal au devenit tot mai atractive pentru pariori. Cu o mulțime de bookmakeri la dispoziție și cu zeci de piețe deschise pentru fiecare meci, este greu să găsești cele mai bune cote în oferta pariuri. BetBrain.ro vine să te ajute și îți oferă pe tavă prețurile de top, dar și rezultate handbal din toate competițiile relevante.

Pariuri sportive oferta handbal 

Handbalul este un sport care cunoaște o creștere consistentă în privința numărului de privitori. Chiar dacă este un sport cu o tradiție veche în Europa, până în ultimii ani zona de pariuri handbal nu era printre cele mai atractive pe site-urile de specialitate.

Acest lucru s-a schimbat însă în ultima vreme, mai ales că dinamismul jocului a crescut simțitor, iar acest lucru crează oportunități importante pentru amatorii de pariuri sportive handbal. Indiferent că vorbim de competițiile dedicate bărbaților sau femeilor, sumele investite în anii trecuți în acest sport au făcut ca nivelul de spectaculozitate să crească, astfel că pariorii au venit tot mai aproape de handbal.

Cu rădăcini vechi de câteva câteva secole în Europa, handbalul s-a răspândit tot mai mult în ultimii zeci de ani. Dintr-un sport care era popular mai degrabă în zona țărilor din estul și sud-estul Bătrânului Continent, acoperirea este acum tot mai mare.

Țările nordice au investit enorm în ultimii 30 de ani și acum se pot lăuda cu performanțe serioase în toate competițiile internaționale. Dacă le fete Norvegia este regina, urmată îndreaproape de Danemarca și Suedia, la băieți scandinavii fac spectacol aproape cu toate reprezentantele. Fie că vorbim de Danemarca, Suedia ori de Islanda sau Norvegia, nordicii au un cuvânt greu de spus în turneele importante interțări.

Spre deosebire de alte sporturi, în afara Olimpiadei, turneele finale dedicate echipelor naționale de handbal au o ritmicitate mai alertă. Mai exact, acestea se dispută odată la doi ani. Dintre acestea, cele mai importante sunt următoarele: 

 • Campionatul Mondial IHF
 • Campionatul European EHF
 • Jocurile Olimpice

La nivelul echipelor de club, caimacul îl ia tot Europa, indiferent dacă vorbim de competițiile continentale sau de cele naționale. Chiar dacă țări precum Coreea de Sud, Angola sau Japonia au crescut simțitor nivelul în ultimii ani, cei mai buni practicanți ai handbalului se regăsesc tot în Europa.

La acest capitol, cele mai importante competiții din oferta handbal sunt următoarele:

 • Liga Campionilor EHF
 • Campionatul Ungariei (bărbați și femei)
 • Germania (bărbați și femei)
 • Franța (bărbați și femei)
 • Macedonia (bărbați)
 • Spania (bărbați)
 • Rusia (femei)
 • România (femei)
 • Danemarca (femei)

Pentru cei care caută în oferta pariuri sportive handbal acul în carul cu fân, adică cele mai bune cote pentru pariuri handbal, BetBrain.ro este prietenul cel mai bun. În doar câteva secunde, site-ul nostru îți poate furniza cele mai bune prețuri pentru pariurile pe care vrei să le faci pe handbal.

În calitatea sa de comparator cote pariuri de elită, BetBrain.ro analizează cotele oferite de zeci de agenții de pariuri și îți livrează în doar câteva secunde cele mai ridicate cotații indiferent de ținta ta din oferta handbal.

Care sunt cele mai populare pariuri pe handbal? 

Cotele la pariuri sportive au specificul lor, în funcție de sportul pe care alegi să mizezi. În privința handbalului, acesta se aseamănă cu celelalte sporturi de echipă, dar diferența o face numărul golurilor.

Cu un ritm alert și cu meciuri în care se poate ajunge la peste 60 de goluri într-o partidă, cei care caută cote meciuri handbal pot să descopere numeroase cote consistente.

În topul favoritelor pentru pariori este clasicul 1X2, adică acel pariu în care mizezi pe scorul final al unei partide. În urma acestuia, că tot pomeneam de clasice, sunt totalurile și handicapurile.

În privința totalurilor, putem vorbi de numărul de goluri marcate într-un meci sau într-o repriză, dar și de volumul de reușite al uneia dintre echipe în intervalurile menționate.

La capitolul handicapuri, se pot face pariuri handbal și pe diferența între echipe pe tot parcursul meciului, dar și într-una dintre reprize. În plus, mai există și pariuri speciale, precum numărul total de eliminări, repriza cu mai multe goluri, numărul de lovituri de la 7 metri acordate și multe altele.

Ce trebuie să reții este că BetBrain.ro îți poate furniza în doar câteva secunde cele mai bune cote pentru toate piețele oferite de casele de pariuri. Așadar, vrei cele mai bune cote de pariuri handbal, doar caută meciul sau competiția care te interesează și cu siguranță vei găsi ceea ce te interesează pe BetBrain.ro.

 

Pariuri pe handbal live 

Una dintre secțiunile care devine tot mai populară printre pariori în ultimii ani este cea de handbal live. Oportunitățile pe care un meci în direct le oferă sunt nenumărate, iar faptul că răsturnările de scor sunt frecvente în handbal dă ocazia pariorilor să prindă cu destulă ușurință cote extrem de mari.

Handbal live online a devenit astfel o destinație predilectă pentru pariori, care au parte de o ofertă bogată pe mai tot parcursul anului. Și aici nu vorbim doar de handbal live România, acolo unde avem echipe precum CSM București sau CSM Râmnicu Vâlcea la feminin, sau Dinamo București la masculin. Liga Campionilor EHF sau turneele finale de Campionat Mondial sau European sunt de asemenea la mare căutare.

Poate nu mai e cazul să precizăm, dar pe BetBrain.ro identificăm și cele mai bune cote live handbal. Așadar, dacă ești în căutarea unui meci anume pe care vrei să pariezi în timp ce se joacă, intră pe BetBrain.ro. În afara celor mai bune prețuri, furnizăm și scoruri live handbal pentru toate competițiile relevante, tocmai pentru a fi la curent cu tot ce e mai important în acest sport.

 

Rezultate Handbal 

Așa cum mulți dintre voi știu, informația înseamnă putere când vine vorba de pariuri handbal și nu numai. Pentru a ne asigura că cei care ne trec pragul au la dispoziție toate uneltele pentru o experiență cât mai bună în privința pariurilor sportive handbal, facem tot posibilul să furnizăm o gamă largă de cifre și date de interes.

Astfel, pe BetBrain.ro poți găsi rezultate handbal din mai toate competițiile relevante. Și nu vorbim doar de rezultate handbal live, ci și de rezultate handbal ieri. Tot ce trebuie să facă este să intri pe betBrain.ro și să cauți handbal rezultate și vei găsi exact ce te interesează.

Este important de știut cum se descurcă o anume echipă în compania viitoarei adversare sau forma în care se află formația pe care vrei să îți investești banii. Tocmai din acest motiv, pe BetBrain.ro găsești tot ce trebuie în materie de rezultate ieri handbal.

 

Alternative la pariurile pe handbal 

Chiar dacă spuneam că popularitatea pariurilor pe handbal este în creștere, există mulți pariori care nu sunt fani ai acestui sport. Tocmai de aceea, pe BetBrain.ro nu ne rezumăm doar la pariuri handbal.

Pentru a satisface gusturile tuturor, acoperim o gamă largă de sporturi. De la fotbal și tenis, la baschet, hochei pe gheață sau fotbal american, pe BetBrain.ro poți să găsești toate informațiile relevante despre sportul tău favorit.

Toatele cotele la pariuri sportive sunt pe BetBrain.ro, tot ce trebuie să faci fiind să le cauți. 

 

Pariază responsabil 

Pariurile sportive ar trebui să fie o activitate care să furnizeze distracție și voie bună, iar atunci când astrele se aliniază, să poți scoate și un oarecare profit. Totuși, trebuie precizat că performanța în acest domeniu nu este la îndemâna oricui.

Tocmai de aceea, este extrem de important să nu pariezi niciodată mai mult decât îți permiți să pierzi. Poate suna simplu de făcut, dar atunci când ai înregistrat pierderi consistente, tendința va fi să investești mai mult pentru a acoperi gaura. Însă aceasta este de cele mai multe ori o mare greșeală.

În concluzie, e important să știi când se te oprești. Dacă acest lucru este dificil de realizat sau chiar imposibil, ar fi cazul să faci o analiză atentă a situației în care te afli. Dacă simți că pariurile au început să îți afecteze cursul vieții, solicită ajutor.

În această eră, există numeroase organizații care pun la dispoziția jucătorilor suport profesionist pentru a depăși momentele de impas. Joc Responsabil este doar una dintre ele, dar mai există și alte opțiuni. Tot ce trebuie să faci dacă te afli într-o situație sensibilă este să ceri ajutorul.

Este important, de asemenea, să nu pariezi atunci când starea mentală nu ți-o permite. Fie că vorbim de oboseală accentuată sau consumul de alcool, o minte care nu este limpede poate să fie calea către pierzanie. Evită astfel de situații și încearcă să faci alegeri doar atunci când îți permiți.

Așadar, te rugăm să pariezi responsabil!