Cote Pariuri Hochei pe gheaţă Statele Unite ale Americii NHL 2021/2022

Atunci când vrei să găsești cele mai bune cote pariuri NHL, intri pe BetBrain.ro. Site-ul nostru îți pune la dispoziție toate instrumentele pentru a înregistra un profit cât mai mare la pariuri, dar poți găsi și program NHL sau rezultate NHL.

Ofertă Pariuri Recomandate

Cote Pariuri NHL 2021-2022

 

Hocheiul este unul dintre sporturile preferate de către pariori, iar NHL este liga regină a acestui sport. Campionatul nord-american produce parcă dintotdeauna meciuri extrem de spectaculoase, astfel că de la spectatori la sponsori, toată lumea stă cu ochii pe el.

Faptul că duelurile sunt pe alocuri imprevizibile și, astfel, există mereu posibilitatea de a prinde cote NHL interesante, dar și schimbările dese de scor fac din meciuri NHL o atracție pentru mai toți jucătorii la pariuri.

Totuși, când ai zeci de agenții de pariuri la dispoziția clienților atât în offline, cât și în online, devine tot mai dificil să identifici cele mai bune cote pariuri NHL. Din acest motiv, BetBrain.ro s-a hotărât să vină în întâmpinarea acestor probleme. În doar câteva secunde, site-ul nostru îți poate afișa toate informațiile necesare pentru a avea un profit cât mai mare pe biletele pe care intenționezi să le plasezi. 

Din moment ce un număr tot mai mare de jucători stă cu ochii pe meciuri NHL, a fost obligatoriu să ne aplcăm tot mai serios asupra competiției de elită din hocheiul mondial la nivel de cluburi. Cu scopul de a facilita misiunea pariorilor, BetBrain.ro pune la dispoziție inclusiv programul de meciuri NHL 2021-2022, dar și tot ce ține de rezultate NHL.

 

Oferta Pariuri Sportive NHL 2021-2022

 

Înfruntările din NHL au oferit tot mai multe variante de pariu jucătorilor în ultimii ani. Într-o ligă unde joacă cei mai buni jucători din lume și unde toți hocheiștii de pe planetă își doresc să joace, e perfect normal să vedem și meciurile de cea mai înaltă calitate.

Oferta pariere NHL este, de departe, cea mai cautată de către pariorii autohtoni care aleg să își concentreze atenția și spre hochei. Din acest motiv, BetBrain.ro are o secțiune specială pentru liga nord-americană, totul cu obiectivul de informa în permanență grupul pariorilor care stau cu ochii pe puc, dar și pentru a oferi în orice moment al zilei cele mai ridicate cote NHL. 

Comparatorul de cote pe care îl folosim ne furnizează cu o precizie ridicată cotele de top din ofertele agențiilor de pariuri, asta deoarece site-ul nostru scanează mii de cote în orice moment. Astfel, toți jucătorii au garanția că pe BetBrain.ro pot găsi în permanență cele mai bune cote online NHL.La nivel de piețe de pariere, cele mai populare sunt cele tradiționale, anume 1X2, Totaluri de goluri și Handicapuri. Inclusiv câștigător NHL sau cote play-off NHL sunt căutate în dese rânduri de către cei care accesează BetBrain.ro. 

În cazul în care vrei să storci maximul din activitatea de parior pe hochei, deschide cât mai rapid un cont pe BetBrain.ro și o să te convingi singur de diferență. Alături de noi, vei găsi în același loc toate datele de care ai nevoie pentru a maximiza profitul din pariuri online NHL.

 

Pariuri pe NHL live

 

Tendința generală din ultimii ani indică în mod clar o apetență tot mai mare pentru meciurile care se joacă live. Și, cum campionatul nord-american de hochei este și cel mai popular, e normal ca și volumul tichetelor cu meciuri live NHL să urmeze același trend.

Pentru că e obligatoriu să ne adaptăm cerințelor, pe BetBrain.ro am acordat o atenție tot mai mare informațiilor legate de hocheiul din America de Nord. Cei care ne vizitează știu că pe site-ul nostru pot găsi oricând numele bookmakerilor care au în oferta lor cele mai bune cote din oferta NHL live.

Hai pe BetBrain.ro ca să verifici lista de meciuri NHL azi, alege partida pe care vrei s-o analizezi și intră pe pagina dedicată acesteia. După ce identifici piața în care vrei să investești ai nevoie de doar câteva secunde pentru a vedea și ce agenție de pariuri oferă cea mai mare cotă pentru aceasta.

Fie că vorbim de piața clasică 1X2, de Totaluri sau Handicapuri, BetBrain.ro îți pune în permanență la dispoziție cele mai proaspete cote de pe piață. Adică fix ceea ce ar trebui să intereseze în mod prioritar pe un jucător care vrea să mizeze pe meciuri azi NHL.

 

Meciuri NHL 2021-2022

 

Cu o istorie veche de peste 100 de ani, NHL este de departe campionatul „național” de hochei cu cea mai mare acoperire. Am pus ghilimelele de mai devreme tocmai pentru că National Hockey League cuprinde echipe din două țări: Canada și SUA. 

Înființată în 1917 în Montreal, Canada, NHL a ajuns în acest moment la un număr de 32 de echipe, care sunt împărțite, ca la toate sporturile nord-americane, în două conferințe: Est și Vest. La rândul lor, acestea au și ele câte două sub-divizii. În Est avem Atlantic și Metropolitan, în timp ce în Vest sunt Central și Pacific.

La capitolul trofee, cel mai bine stau două echipe din Canada. Montreal Canadiens este detașată în fruntea clasamentului Cupelor Stanley câștigate, cu 24 de titluri, în timp ce Torono Maple Leafs are 13. Podiumul este completat de Detroit Red Wings, care are în vitrină 11 trofee supreme. Următoarele, Boston Bruins și Chicago Blackhawks se pot lăuda cu doar 6 titluri.

Ultima campioană NHL este Tampa Bay Lightning, care a câștigat destul de lejer finala din 2021 cu Montreal Canadiens. Deținătoarea trofeului a ajuns, astfel, la 3 titluri NHL, departe de galonatele ei adversare.

De-a lungul anilor, în NHL au jucat mai toți marii hocheiști ai lumii, dar cel mai de succes, de departe, este Wayne Gretzky. Canadianul este singurul care a depășit granița celor 2000 de puncte reușite (adică goluri plus pase decisive), și a fost destul de aproape să atingă inclusiv borna 3.000 cu cele 2857 de puncte reușite.

Următorul este cehul Jaromir Jagr, cu 1.921, care este urmat de un grup numeros de canadieni, printre care un alt jucător celebru, Marios Lemieux. 

Dintre jucătorii actuali, cele mai bune statistici le are Alexandr Ovechkin, care a reușit până în prezent peste 1.300 de puncte în cele 1.200 de jocuri disputate.

 

Pariuri pe NHL Live 2021-2022

 

De ceva ani, zona pe care am dedicat-o pe BetBrain.ro pentru pariuri live NHL a devenit printre favoritele jucătorilor care ne vizitează. Tocmai din acest motiv ne-am asigurat că, la orice oră, cele mai bune cote din oferta NHL pot fi găsite cu ușurință.

Așa cum spuneam și anterior, motorul BetBrain.ro este comparatorul de cote, care updatează aproape la secundă prețurile furnizate de agențiile din România. În acest fel, toți cei care apelează la ajutorul site-ului nostru pot găsi oricând oportunitățile ideale de pariere. Astfel, pe BetBrain.ro ai în orice moment cote NHL meciuri azi, indiferent de pariul pe care vrei să-l plasezi.

Pentru a te bucura cât mai tare de spectacolul NHL, este indicat să deschizi conturi la agențiile care în cadrul serviciului de live streaming au inclusă și competiția de hochei nord-americană. De ceva vreme, tot mai mulți bookmakeri transmit live video NHL. Singura condiție este să ai fonduri disponibile în acele conturi, pentru a putea beneficia de acest serviciu.

Pentru a vedea care sunt agențiile online care transmit live meciuri NHL, accesează zona recenziilor de pe BetBrain.ro, acolo unde găsești informațiile necesare în această direcție.

Din păcate, în România NHL nu este transmis de nicio televiziune, astfel că singura variantă pentru a putea urmări aceste meciuri în direct rămâne una din casele de pariuri menționate anterior.

 

Rezultate NHL și scoruri live

 

Pentru a avea șanse cât mai mari de a da lovitura la pariuri, este obligatoriu să fii la curent cu cele mai proaspete informații referitoare la NHL. E important să știi istoricului recent al echipelor implicate în confruntările pe care vrei să mizezi, dar și scorurile și desfășurarea celor mai proaspete confruntări directe.

Inclusiv la acest capitol te poți baza pe BetBrain.ro, care îți pune la dispoziție o sumedenie de date utile. Și, dacă tot am discutat în acest articol de pariuri NHL, e destul de clar că ești interesat de informațiile legate de program NHL, pe care tot pe BetBrain.ro le poți găsi. Tot aici ai și rezultate live NHL, dar și rezultate NHL ieri sau scoruri NHL.

 

Pariază responsabil

 

Indiferent de frecvența cu care pariezi și de gradul de implicare în acest fenomen, este necesar să știi că pariurile ar trebui să nu iasă din zona distracției. Pentru a ne asigura că acest lucru nu se întâmplă, e important să avem un set de reguli pe care să le respectăm.

În primul rând, să nu pariezi niciodată mai mult decât îți permiți să pierzi. Chiar dacă unele partide par „sigure”, limitează-ți sumele investite, conform veniturilor pe care le încasezi. Dacă vreodată vei suferi pierderi considerabile, nu încerca să recuperezi deficitul tot din pariuri! 

Când situația pare că îți scapă de sub control, este imperativă o pauză sau chiar încetarea activității de parior. Evident, și în acest sens pot apărea dificultăți, moment în care ar trebui să soliciți ajutorul din exterior.

Totuși, știm cu toții că un asemenea subiect poate fi delicat de discutat cu apropiații. De aceea, e nevoie să știi că există numeroase entități care se ocupă cu problemele legate de jocurile de noroc. În capul listei acestora stă „Joc Responsabil”, care se pune la dispoziția persoanelor din această categorie. Astfel, o echipă serioasă de profesioniști îți poate acorda oricând sprijinul necesar.

Un alt aspect deosebit de important este timingul. Nu paria niciodată atunci când starea de spirit nu ți-o permite, fie că discutăm de oboseală, nervi, consum de alcool sau orice altceva. Nu lua în acele momente decizii pe care mai târziu riști să le regreți. 

În final, te rugăm un singur lucru: pariază responsabil!