Cote Pariuri Tenis Statele Unite ale Americii US Open 2021

Cauți Cote Pariuri US Open 2022 și nu știi unde le găsești pe cele mai mari? BetBrain.ro te ajută grație celui mai bun comparator de cote din România. Nu trebuie să mai răsfoiești ofertele zecilor de case de pariuri din țară. Caută pe BetBrain.ro meciul de la US Open 2022 care te interesează și în doar câteva secunde vei avea numele agenției care oferă cea mai mare cotă.

Sponsorizat de: Logo 888 Cazino
Vizitează 888 Cazino

Ofertă Pariuri Recomandate

Cote Pariuri US Open 2022

 

Tot mai mulți pariori se concentrează asupra tenisului, iar mulți dintre aceștia preferă să parieze exclusiv pe sportul alb. Evident, atenția acestora este captată în special de turneele de Grand Slam, astfel că mulți dintre ei caută asiduu cote pariuri US Open. Ultimul Mare Șlem al anului este un eveniment major nu doar în lumea tenisului, astfel că sute de milioane de urmăritori se adună să vizioneze meciuri US Open. Pentru a ușura munca pariorilor, BetBrain.ro furnizează o listă completă de meciuri US Open 2022 și rezultate US Open.

 

Oferta Pariuri Sportive US Open 2022

 

În fiecare zi din an, aproape fără excepție, tenisul furnizează o listă consistentă cu meciuri de pariat. Evident, magnetismul cel mai mare îl au turneele de Grand Slam, în special grație încleștărilor din ultimii 15-20 de ani, când am avut parte de dueluri de excepție. 

Începând cu Sampras - Agassi și terminând cu cele trei laturi ale triunghiului Big 3, adică Djokovic - Nadal, Federer - Nadal și Djokovic - Federer, competițiile masculine de tenis sunt fără discuție un reper important în calendarul sportiv anual. 

În privința României, o contribuție colosală a avut-o Simona Halep și traseul său din ultimii 8-9 ani, perioadă în care a dominat tenisul feminin mondial, acolo unde a obținut performanțe remarcabile. Campioană la Roland Garros în 2018 și la Wimbledon în 2019, finalistă la încă 3 ediții de Mare Șlem (Roland Garros 2014 și 2017 și Australian Open 2018), Halep a reușit să crească exponențial popularitatea tenisului în rândul fanilor obișnuiți.

Pe lângă Halep, Serena Williams a fost și ea un reper important în țara noastră, dar și pretutindeni pe Mapamond. Multipla campioană americană a câștigat 23 de turnee de Grand Slam și este la un pas de recordul absolut deținut de Margaret Court.

În acest context, oferta pariere US Open este una dintre cele mai vizionate când vine vorba de tenis. Pentru asta, BetBrain.ro și-a adunat forțele și furnizează la orice oră cele mai ridicate cote US Open de pe piață. Grație comparatorului de cote pe care-l folosim și cu ajutorul căruia site-ul nostru scanează în fiecare secundă zeci de mii de cote furnizăm pariorilor din România cele mai mari cote online US Open. Iar la BetBrain.ro avem orice, de la cote câștigător US Open la piețele clasice: Total Game-uri, Handicap Game-uri, Scor Corect. 

Așa că nu mai aștepta și deschide-ți acum un cont pe BetBrain.ro, locul unde găsești toate informațiile de care ai nevoie pentru a-ți maximiza profitul pe care-l obții din pariuri online US Open.

 

Pariuri pe US Open live

 

În ultimul deceniu, numărul pariurilor făcute pe meciuri care se desfășoară live a crescut semnificativ, direct proporțional cu numărul celor care le și plasează. În mod evident, inclusiv volumul biletelor cu meciuri live US Open este într-o creștere consistentă, lucru care ne-a făcut să acordăm o atenție sporiră acestui segment pe BetBrain.ro.

Pentru că ne mândrim a fi cel mai performant comparator de cote din România, reușim să updatăm informațiile pe care le furnizăm aproape la secundă. În acest mod, cei care ne accesează pot sta liniștiți, pentru că pe BetBrain.ro poți găsi oricând bookmakerii cu cele mai ridica cote din oferta US Open live.

Nu este nevoie decât să găsești pe site lista de meciuri US Open azi, să identifici evenimentul care îți suscită interesul și să apeși pe numele acestuia. Apoi, trebuie să alegi piața pe care vrei să îți investești banii și vei primi imediat numele casei de pariuri care oferă cea mai ridicată cotă.

Indiferent că vorbim de pronosticurile „1” sau „2”, de Totaluri sau de Handicap, pe BetBrain.ro ai garanția că ți se oferă cele mai proaspete și exacte cifre de pe piață, adică exact ce are un parior nevoie în 2022 pentru a miza pe meciuri azi US Open.

 

Meciuri US Open 2022

 

US Open este ultimul Grand Slam al anului și, în general, se desfășoară în perioada august-septembrie, pe cimentul arenelor din complexul Flushing Meadows din New York. Înființat în 1881, turneul american are o tradiție aparte și, de-a lungul existenței sale, s-a disputat pe toate cele trei suprafețe existente: iarbă (până în 1975, zgură - 1975-1977 și ciment - din 1978 încoace)

În era Open, dominația jucătorilor americani aici a fost evidentă. Deținătorii recordului de trofee în competiția masculină sunt Jimmy Connors, Pete Sampras și Roger Federer, fiecare cu câte 5 trofee câștigate.

Aici este și locul unde Ilie Năstase a câștigat primul său turneu de Grand Slam la simplu, în 1972. Nasty l-a învins atunci în cinci seturi pe Arthur Ashe, cel care a dat ulterior numele actualei arene centrale, cea mai mare din lume dedicată tenisului.

US Open este și locul unde Rafael Nadal a obținut cele mai bune performanțe în afară de Roland Garros. Campionul spaniol a câștigat de 4 ori la US Open, o dată mai mult decât marele său rival, Novak Djokovic.

La feminin, recordul de trofee în era Open este deținut de Chris Evert și Serena Williams, ambele câștigătoare în câte șase rânduri. Steffi Graf a cucerit și ea de cinci ori marele trofeu, în timp ce Martina Navratilova are patru succese, iar Billie Jean King doar trei.

Dintre jucătoarele din România, Simona Halep și Irina Spîrlea au fost cel mai aproape de glorie pe tabloul feminin. Dacă fostul număr 1 mondial a ajuns în semifinale în 2015, când a fost eliminată de Flavia Pennetta, Spîrlea a fost la un pas de finală în 1997, fiind eliminată de o puștoaică de 19 ani pe nume Venus Williams.

Merită menționat și că două din ultimele trei câștigătoare ale trofeului de simplu la feminin au rădăcini românești. Bianca Andreescu a izbândit în 2019, reprezentând Canada, iar Emma Răducanu a produs o uriașă surpriză în 2021, reușind să ajungă din calificări și până la marele trofeu fără să piardă un set, la doar 18 ani.

 

Meciuri Live din US Open 2022

 

Când vine vorba de turneele de Grand Slam, secțiunea de pariuri live tenis este în topul preferințelor pariorilor. Așa cum era și normal, BetBrain.ro s-a aplecat cu maximă atenție peste această zonă tocmai pentru a ne asigura că jucători pot găsi la orice oră cele mai proaspete și ridicate cote din oferta US Open.

Așa cum menționam, motorul BetBrain.ro este un comparator de cote ultraperformant ce ne permite să împrospătăm la secundă cotele a zeci de bookmakeri relevanți din România. În acest mod, poți să identifici cu rapiditate ocaziile bune de pariere și ai posibilitate să observi care dintre agenții furnizează cele mai potrivite cote la US Open meciuri azi pentru piețele tale preferate.

Vrei să urmărești în direct partidele de la turneul american? O soluție ar fi să îți deschizi conturi la casele de pariuri ce pun la dispoziție acest serviciu de live streaming. În ultima perioadă, numeroși bookmakeri transmit live video US Open. Singura condiție pe care trebuie s-o respecți este să ai un cont deschis cu una dintre acestea și să te asiguri că există fonduri disponibile în el.

Numele agențiilor de pariuri care pun la dispoziție această oportunitate pot fi găsite și pe BetBrain.ro, în secțiunea dedicată recenziilor bookmakerilor.

Evident, ai și o alternativa pe care o oferă televizorul, asta deși ești limitat la două partide simultan. La US Open meciuri live poți vedea pe Eurosport 1 și Eurosport 2. În general, alegerile acestor posturi se focusează în jurul jucătorilor importanți și al românilor prezenți pe tablourile competiției de la New York.

 

Rezultate US Open și scoruri live

 

Ca să ai un succes cât mai consistent la pariuri, o analiză atentă și profesionistă este imperativă. Pentru a ajunge la niște concluzii utile, este nevoie să studiezi atent istoricul recent al jucătorilor implicați, dar și cel din competiție. Mai mult, se pot analiza ce rezultate US Open a înregistrat jucătorul sau jucătoarea pe care intenționezi să mizezi, iar în acest demers poți să folosești BetBrain.ro. De asemenea, dacă tot vorbim de pariuri US Open, este posibil să te intereseze și program US Open, pe care tot BetBrain.ro ți-l pune la dispoziție cu generozitate.

Vrei să urmărești rezultate live US Open? Tot site-ul nostru are răspunsul și la această întrebare, serviciu pe care îl completăm și cu rezultate US Open ieri sau scoruri US Open.

În plus, pe BetBrain.ro poți beneficia oricând de un Sure Bet sau un Value Bet, elemente care pot să contribuie sănătos la profitul tău din pariuri. Așa cum menționam și anterior, poți să observi care sunt agențiile care oferă cotele cele mai bune.

 

Pariază responsabil

 

Principalul motiv pentru care ne apucăm de pariat este distracția, ce vine odată cu adrenalina provocată de acest „sport”. Bonus sunt eventualele concursuri ori tachinări cu prietenii, desfășurate în fața televizorului sau online. Cu un asemenea „meniu”, uneori poate fi destul de dificil să ne menținem echilibrul, chiar dacă acest lucru e obligatoriu.

Trebuie spus din capul locului că este esențial să nu mizezi vreodată mai mult decât îți permiți să pierzi și niciodată nu e indicat să încerci recuperarea sumelor pierdute tot din această activitate. Dacă nu urmezi acest sfat te poți scufunda cu rapiditate pe plan financiar, iar situația la modul general se va înrăutăți.

Atunci când ai o perioadă nefastă în viața de parior, cel mai bun lucru pe care-l poți face pentru tine este să pui stop. Dacă simți că acest lucru îți vine greu de făcut, atunci trebuie să recunoști că ai o problemă ce necesită ajutor. În această eră, există o mulțime de entități care furnizează ajutor gratuit în acest sens.

Cea mai cunoscută este „Joc Responsabil”, un program unde colaborează terapeuți de elită din România, care te pot ajuta să treci mult mai ușor peste orice situație provocată de jocurile de noroc. 

Așadar, distrează-te și pariază responsabil!