De ce BetBrain?

Ce este BetBrain?

 La BetBrain ne dăm silința să vă prezentăm cele mai bune și mai multe informații despre cote disponbile oriunde pe internet. Asta înseamnă că poți verifica și compara cote de la peste 185 de case de pariuri și exchange-uri din toată lumea, pentru orice eveniment sportiv.

Navigând printre cote

La proiectarea acestei noi versiuni a BetBrain, am avut în minte un singur lucru: ușurința de utilizare. În această idee am optimizat întreaga experiență simplificând structura de bază a produsului nostru. Navigarea printre diferite sporturi, regiuni și turnee nu a fost niciodată mai ușoară. Funcția de meniu vă ajută să ajungeți la evenimentul sportiv dorit, mai repede decât oricând. De exemplu, dacă trebuie să ajungeți la Premier League, ar trebui să o găsiți la Fotbal, Anglia sau Premier League.

Funcțiile tabelului de cote

Alegeți un eveniment și veți fi direcționat către pagina de cote care conține toate ofertele de pariere disponbile. Tabelul de cote a fost de asemenea optimizat, iar acum este împărțit în Populare și Toate tipurile de pariuri. Alegeți market-ul de care sunteți interesat și comparați cele mai bune cote de la casele de pariuri selectate. am simplificat și compararea celor mai noi oferte și bonusuri de la partenerii noștri Premium. Trebuie doar să dați click pe logo-urile colorate și un pop-up cu pariuri gratis și bonusuri va apărea, pentru ca dvs. să fiți doar la un click distanță de cele mai bune oferte speciale.

Cum funcționează?

Cum găsești cele mai bune cote
Scopul general al BetBrain este de a vă ajuta să găsiți cele mai profitabile oportunități de pariere, pentru a vă îmbunătăți profitul. Astfel, trebuie doar să vă găsiți evenimentele dorite, fie prin selectarea acestora din meniul Sport, fie pur și simplu prin navigarea la secțiunea Live sau Următoarele meciuri. Odată ce ați ajuns la un anumit eveniment care vă interesează, comparați cotele disponibile pentru fiecare casă de pariuri, alegeți cea mai bună ofertă pentru dvs. și continuați cu plasarea pariului.

Dați click pe hyperlinkul casei de pariuri

Să faci un pariu ar trebui să fie ușor, așa că am pus accent pe îmbunătățirea întregii experiențe prin limitarea numărului de pași necesari pentru plasarea unui pariu. Astfel, pentru unele case de pariuri pe care le vom lista, va exista o legătură directă care vă va duce la acel eveniment specific pe pagina lor web sau chiar pe biletul de pariu. Legăturile directe sunt marcate cu un ">" verde, de aceea ori de câte ori vedeți acest semn, sunteți la doar două clicuri distanță de plasarea pariului.

Verificați casa de pariuri

Casele de pariuri operează cu termeni, reguli și reglementări diferite. Din acest motiv, este o idee bună să vă familiarizați cu anumite aspecte de afaceri ale casei de pariuri.

Iată o selecție a termenilor care ar trebui luați în considerare înainte de deschiderea unui cont:

  • Opțiuni de depunere a fondurilor în cont
  • Suma depunerii minime
  • Opțiuni pentru retragerea fondurilor din cont
  • Costuri pentru depuneri în cont
  • Costuri pentru retragerea fondurilor din cont
  • Numărul minim de meciuri necesare pentru un pariu
  • Miza minimă necesară pentru pariu
  • Miza maximă permisă pentru pariu
  • Câștig maxim dintr-un pariu

Reguli pentru pariuri neautorizate acceptate

Casele de pariuri au reguli și regulamente diferite, așa că este recomandat să vă petreceți puțin timp pentru a vă familiariza cu termenii specifici casei de pariuri la care vreți să pariați.

Înregistrați-vă un cont

Înainte de a putea pune un pariu la o casă de pariuri va trebui să vă faceți un cont. Pentru a face acest lucru va trebui să tastați datele dvs. personale. Când ați terminat înregistrarea, veți introduce/primi un username, o parolă și/sau un număr de cont.

Este important să vă notați aceste detalii într-un loc la care doar dvs. aveți acces. Unele case de pariuri vă vor oferi un bonus promoțional de membru nou. Înainte de a lua orice bonus, vă rugăm să verificați termenii și condițiile.

Faceți o depunere în cont

Cele mai folosite opțiunii de depunere sunt cardul de credit, cecul bancar și transferul bancar. Depunerile cu cardul de credit au efect aproape instant, în timp ce transferurile și cecurile bancare pot dura câteva zile. Costurile pentru folosirea diferitelor opțiuni de plata pot varia, dar unele case de pariuri vor acoperi o parte din costuri. Trebuie să verificați la casa de pariuri care vă interesează, dar și cu banca la care aveți card.

Puneți un pariu

După ce ați depus fonduri în cont puteți începe să pariați. Veți observa că unele case de pariuri nu acceptă decât pariuri duble sau triple, adică să combinați două, respectiv trei meciuri. Puteți întâlni șase formate diferite pentru prezentarea cotelor. Există tipul European în decimale, cel britanic în fracții, felul american, felul malaezian, cel indonezian și cel din Hong Kong. Puteți citi mai multe despre aceste formate de cote la Formatele Cotelor. Veți observa că la unele case de pariuri va trebui să treceți nu cât vreți să pariați, ci cât vreți să câștigați.

Retrageți fondurile din cont

Cele mai folosite opțiuni pentru retragerea fondurilor sunt aceleași ca și la depunere: carduri de credit, transferuri bancare și cecuri bancare. Timpul de transfer, costurile și cine va acoperi costurile sunt lucruri care variază în funcție de casa de pariuri aleasă. Țineți minte să verificați suma pe care o primiți și să fiți conștient că pot exista și costuri pentru schimb valutar.