Disclaimer

Disclaimer

Pariați responsabil

Trebuie să aveți cel puțin 18 ani sau vârsta legală pentru a vă înregistra un cont în țara în care locuiți. Minorii nu pot utiliza în niciun caz acest site și vor fi responsabili exclusiv pentru orice denaturare a identității și vârstei.

Informații generale

Acest serviciu este destinat exclusiv să fie un instrument de comparare a cotelor de la casele de pariuri.
Noi nu suntem o casă de pariuri și nici nu oferim servicii legate de acest lucru. Pentru a plasa pariuri, trebuie să accesați site-urile web de pariuri și să respectați termenii și condițiile acestora.

Date și validitate

Informațiile de pe acest site provin de pe site-urile oficiale ale caselor de pariuri și sunt actualizate periodic. Cu toate acestea, din cauza modificărilor continue ale cotelor de la casele de pariuri, vor apărea diferențe între informațiile afișate aici și informațiile de pe site-urile caselor de pariuri. Verificați întotdeauna cotele de pe site-urile caselor de pariuri înainte de a face un pariu.

Exonerare juridică

Nici BetBrain, nici oricine asociat cu BetBrain nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice pierdere care poate fi suportată ca urmare a utilizării (sau a utilizării abuzive) a cotelor BetBrain, indiferent de modul în care această pierdere s-ar putea petrece.
BetBrain nu garantează câștigurile și nu poate fi tras la răspundere pentru pierderile rezultate din utilizarea informațiilor obținute de aici. De asemenea, BetBrain nu poate fi tras la răspundere pentru niciun rezultat online eronat sau incomplet.

Avertizare

Pariurile pot fi foarte riscante și utilizatorii ar trebui să speculeze doar cu bani pe care își pot permite să-i piardă confortabil și să se asigure că riscurile implicate sunt pe deplin înțelese, căutând sfaturi, dacă este necesar. Nu oferim sfaturi sau recomandări privind pariurile sau riscurile implicate.