Bonusuri Case de Pariuri Online de top

Concurența pe bonusuri case de pariuri online e mare pe piața din România. BetBrain.ro te ajută să afli ce bonusuri de bun venit sunt potrivite pentru tine în secțiunea dedicată special acestui capitol.

Bonusuri Case de Pariuri Online

 

Ce ar fi pariurile și jocurile de noroc online dacă nu ar exista bonusurile? Casele de pariuri online, la fel precum cazinourile online, oferă bonusuri de diverse tipuri pariorilor noi și existenți pentru a-i ajuta să își mărească șansele de câștig, să scadă riscul de a pierde, dar și pentru a-i fideliza. 

Din aceste diverse tipuri de promoții au de câștigat atât pariorii, cât și casele de pariuri online. Pariorii pentru că pot face pariuri mai mari, mai des, cu mai puține riscuri sau chiar fără niciun risc sau gratis, în timp ce casele de pariuri își cresc și retenția de jucători și cifra de afaceri datorită depunerilor succesive făcute de pariori. 

Noi ne-am angajat să își aducem într-un singur loc toate tipurile de bonusuri existente pe piața din România pentru ca tu să ai cele mai bune șanse de a câștiga. 

De la un bonus fără depunere pariuri sportive până la bonusuri speciale și exclusive, pe această pagină vei găsi tot ce ai nevoie pentru o sesiune de pariere fructuoasă. 

De fiecare dată când verificăm diverse promoții luăm în considerare mai multe lucruri și ne asigurăm că pariezi doar la cele mai bune case de pariuri online, licențiate și sigure și nu vezi decât promoții de top care merită încercate. 

 

Cum creăm topurile de bonusuri  

  • Tipul bonusului - 50%, 100% sau mai mult din suma depusă de tine bonus pentru prima depunere, pariuri fără risc, free bet, bonus la reîncărcare, bonus aniversar, bonus pentru pariere de pe mobil, bonusuri speciale, bonusuri exclusive, bonus fără depunere, bonusuri boosted odds
  • Valoarea ofertei - evident, o valoare mai mare a bonusul îți aduce mai mulți bani, credite sau șanse de a câștiga și îți permite să pariezi sume mai mari sau să faci mai multe pariuri
  • Condiții de rulaj - cu cât condițiile de rulaj sunt mai mici, pe cote mai mici și cu o perioadă mai lungă de timp pentru a le îndeplini, cu atât ai mai multe șanse să urmezi toți pașii și să reusești să profiți la maximum de ofertă și să retragi câștigurile
  • Termeni și condiții - nu doar că ne asigurăm că termenii și condițiile nu sunt absurde și imposibil de urmat, ci și că ai la dispoziție cât mai mult loc să te joci și să pariezi pe ce vrei. Încercăm să găsim oferte care merg pe pariuri live, multiple, cu handicapuri asiatice și tot ce îți dorești. 
  • Case de pariuri de top - nu doar bonusurile trebuie să fie bune, ci și casa de pariuri online care le oferă trebuie să fie ce trebuie. Nu promovăm decât case de pariuri licențiate care au o mulțime de bonusuri bune, servicii fără cusur, au la dispoziție și secțiune de pariuri sportive, dar și de cazinou, permit parierea de pe mobil și au un serviciu de suport mereu gata să te ajute. 

 

Noi adăugăm constant oferte noi și verificăm să ai mereu ceva interesant la dispoziție. Stai cu ochii pe această pagină dacă nu vrei să ratezi cele mai tari bonusuri din România. 

 

Principalele tipuri de bonusuri la pariuri sportive

 

Cum spuneam, există multe feluri diferite de bonus case de pariuri, iar noi suntem aici să te ajutăm să înțelegi cum funcționează fiecare, care dintre ele merită și să îți dai seama care ți se potrivește. 

 

Bonus pentru prima depunere

Bonusul la prima depunere, cunoscut și ca bonus de bun-venit pentru jucătorii noi sau pachet de bun venit, este bonusul care se oferă atunci când îți faci un cont nou la o casă de pariuri și efectuezi prima depunere. 

Acesta este tipul de bonus pariuri sportive pe care îl oferă majoritatea caselor de pariuri. Poate fi revendicat o singură dată, când faci prima depunere, și este, de regulă cel mai mare bonus oferit deoarece trebuie să facă impresie și să te convingă să încerci casa de pariuri care îl oferă.

De cele mai multe ori este sub formă de bonus procentual, oferindu-ți 100% (sau mai mult sau mai puțin) până la o anumită sumă. 

 

Bonus la reîncărcare

Un bonus reîncărcare este o ofertă pentru jucătorii existenți. Poate fi de mai multe tipuri și poate fi revendicat de mai multe ori. Teoretic, după bonusul de bun-venit, orice bonus unde trebuie să faci o depunere va deveni un bonus de reîncărcare.

Acesta este uneori tot sub formă procentuală (de regulă un procent mai mic decât bonusul de prima depunere), dar poate fi orice tip de bonus din sports betting care necesită să faci un depozit.

 

Bonus pentru pariere de pe mobil

Acest tip de ofertă își oferă șansa de a paria de pe mobil, ori direct din browser ori printr-o aplicație pentru Android, iOS, Windows sau Blackberry și te răsplătește pentru alegerea făcută. 

Toți operatorii licențiați de ONJN din România au site-uri optimizate pentru parierea de pe mobil, dar nu toți oferă bonusuri pentru un pariu plasat de pe un dispozitiv mobil. 

 

Bonus aniversar

O dată pe an, de ziua ta, ar trebui să te simți special. De aceea, unele case de pariuri te vor premia și sărbători de ziua ta oferindu-ți un bonus aniversar ca să te bucuri mai mult în această zi specială. 

Acesta poate fi un free bet, un pariu fără risc cu o cotă mai bună, un bonus procentual, un bonus fără depunere - depinde de casa de pariuri online. 

 

Bonusuri speciale

Acest tip de ofertă este disponibil atât pentru jucătorii noi, cât și pentru jucătorii existenți și se oferă când apare o anumită ocazie specială precum Campionatul European, turneul de tenis de la Wimbledon, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, etc.

Aceste oferte sunt valabile doar câteva zile având în vedere că apar în preajma campionatelor și a competițiilor speciale. Poți să revendici diverse tipuri de bonusuri speciale, inclusiv pariuri gratuite, pariuri fără risc sau bonusuri pentru pariuri live. 

 

Bonus fără depunere la pariuri

Unul dintre cele mai iubite tipuri de bonusuri de pariuri, un bonus fără depunere ți se va oferi pentru a crea un cont și a valida contul. 

Nu este foarte mare, în general în jur de 50 RON, dar cum este complet gratis, cu siguranță te va ajuta să îții faci o părere despre casa de pariuri și ai șanse reale de a paria gratis, dar a câștiga bani reali. 

 

Bonus cotă mărită

Bonusurile cu cote mărite (boosted odds) sunt cele care apar când cresc cotele foarte mult pentru o echipa, de exemplu apare o cotă de 20.00 în loc de cota 2.00, iar diferența de cotă îți este creditată în cont sub formă de bonus.

 

Ce forme pot lua bonusurile la casele de pariuri online?

 

În mare, bonusurile de la case de pariuri pot apărea în trei forme: bonus cu rulaj, free bet sau risk free bet. 

  • Bonus cu rulaj – o sumă de bani de la casa de pariuri pentru o anumită ocazie, de 50% sau 100% din suma depusă care trebuie rulată de un anumit număr de ori înainte de a putea să retragi câștigurile.
  • Free bet - acesta este un Pariu Gratuit de o sumă predefinită. Ține minte că dacă ai un free bet câștigător ți se va transfera în balanță doar profitul nu și miza deoarece free bet-ul este o sumă fictivă care trebuie jucată pe un singur bilet și nu are condiții de rulaj.
  • Risk Free Bet - cunoscut și ca Pariu Fără Risc sau asigurat, acesta se oferă pentru momentele când ai un bilet necâștigător și vei primi înapoi o parte sau toată suma pariată, dar ca bonus.

Ce sunt condițiile de rulaj?

 

În cazul majorității bonusurilor pe care ți le oferă site-ul casei de pariuri vei vedea că există condiții de rulaj. Acestea îți arată de câte ori trebuie rulat un bonus și pe ce cote într-un număr fix de zile.

Presupunând că îți oferă 100 RON care trebuie rulat 5x pe cote de 1.50 sau mai mult în 7 zile, vei avea o săptămână să pui pariuri de 500 RON pe bilete cu cote de 1.50 sau mai mari. 

Cerințele de rulaj există pentru ca pariorii să nu abuzeze de bonusuri și rareori apar oferte promoționale care nu au condiții de rulaj din acest motiv. 

 

Sfaturi pentru sesiuni de pariere online de succes

 

Sunt două lucruri incredibil de importante pe care trebuie să ai grijă să le respecți de fiecare dată când pariezi online pe fotbal  sau orice alt sport. 

Primul este că trebuie neapărat să citești termenii și condițiile fiecărui bonus. Acestea sunt diferite și trebuie respectate în totalitate. Dacă nu citești bine termenii și condițiile nu vei ști ce fel de bilete sunt acceptate, cât timp ai la dispoziție, ce condiții de rulaj să îndeplinești, ce metode de plată sunt acceptate pentru depozit etc. 

Dacă încalci termenii și condițiile bonusul va fi retras și eventualele câștiguri rezultate în urma folosirii lui și riști și să ți se închidă contul de la casa de pariuri.

Al doilea și cel mai important lucru pe care trebuie să îl ai în vedere de fiecare dată când pariezi, cu sau fără un bonus activ, este că trebuie să pariezi responsabil

Fii mereu atent și lucid și indiferent dacă pariezi strict pentru distracție sau și pentru profit, nu paria mai mult decât îți permiți să pierzi și ai grijă ca parierea să nu se transforme din hobby și distracție într-o problemă. 

Dacă simți că ceva este greșit și că începi să ai o problemă, ia o pauză și caută ajutor la specialiști acreditați. Pariază responsabil și ia bonusuri cu cap!