Termeni și Condiții

1. Termeni Generali

1.1 Prin înregistrarea și accesarea BetBrain.com, la url-ul bebrain.com, sunteți de acord cu termenii de mai jos. Vedeți de asemenea și Politica de Confidențialitate și disclaimer-ul de folosire al siteului BetBrain care este parte din acești termeni. Dacă aveți orice fel de întrebări nu ezitați să ne contactați la [email protected] pentru mai multe informații.
1.2 BetBrain are dreptul de a face orice îmbunătățire și/sau schimbare a produsului și serviciilor oferite fără a anunța în prealabil.
1.3 Este interzisă înregistrarea mai multor conturi, iar abuzul va duce la interdicție permanentă și terminarea tuturor drepturilor.

2. Informații de Copyright

2.1 Toate materialele de pe acest site web inclusiv, dar fără a se limita la, orice text, grafică, logo, fotografie, materiale audio sau video aparțin BetBrain. Puteți să preluați și să afișați conținut de pe site-ul web pe un ecran de computer, să imprimați pagini individuale pe hârtie (dar nu să le fotocopiați) și să stocați paginile în format electronic (dar nu pe un server sau un alt dispozitiv de stocare conectat la o rețea) pentru uz personal / necomercial.
2.2. Nu aveți dreptul de a republica, modifica sau exploata în orice fel conținutul de pe BetBrain. Nu aveți dreptul de a atribui, sublicenția sau transfera oricare dintre drepturile dvs. stabilite în acești Termeni către o terță parte.

3. Dispoziții finale

3.1 Încălcarea acestor termeni sau a oricărei legi, reguli sau reglementări relevante va duce la terminarea imediată a tuturor drepturilor dvs.
3.2. BetBrain are dreptul să modifice oricând acești termeni prin actualizarea acestei postări. Prin folosirea acestui site web sunteți de acord să fiți obligat să urmați aceste revizuiri și, prin urmare, trebuie să vizitați periodic această pagină pentru a înțelege termenii curenți.