Termeni și Condiții BetBrain.ro

Pentru a participa la competițiile BetBrain.ro, dar și pentru a putea beneficia de serviciile pe care site-ul nostru vi le pune la dispoziție, vă rugăm să citiți și să vă însușiți următoarele condiții.

Termenii și Condițiile competițiilor BetBrain


1. Se acceptă un singur cont de persoană sau IP asociat iar varsta minima acceptata este de 18 ani.


2. Tot conținutul încărcat pe BetBrain.ro trebuie să conțînă un limbaj politicos. Orice formă de discriminare, abuz, rasism, sexism sau homofobie este strict interzisă.


3. Tot conținutul încărcat pe BetBrain.ro trebuie să fie original și exclusiv creat pentru BetBrain.ro. Este strict interzis să copiezi conținut din alte surse și să-l postezi pe BetBrain.ro.


4. Toate predicțiile postate trebuie să conțînă un titlu și o analiză relevantă. Minimul de cuvinte trebuie îndeplinit pentru a putea posta o predicție.


5. Analiza predicțiilor trebuie să fie relevantă pentru evenimentul ales.


6. Miza virtuală maximă acceptată pentru o predicție este de 10 unități. Miza virtuala poate să varieze în funcție de cota aferentă evenimentului selectat.


7. Într-un interval de 24 de ore miza virtuala cumulată acceptată este de 100 unități.


8.În momentul de față acceptăm exclusiv predicții de tip “single bet”.


9. O predicție este acceptată cu până la 15 minute înainte de începerea evenimentului.


10. Fiecare competiție necesită un număr minim de predicții postate sau o profitabiliate pozitivă pentru calificarea la premii. Te rugăm să verifici detaliile competiție pentru a vedea condițiile individuale.


11. Predicțiile sunt adăugate în competiții în funcție de data de început a evenimentului, iar validarea se face în momentul în care evenimentul este încheiat. În cazul în care evenimentul se încheie după finalizarea competiției, predicția respectivă nu mai este contorizată.


12. Validarea predicțiilor se face automat, în timp real, în cazul în care descoperiți o greșeală va rugăm să ne contactați pentru a remedia situația manual.


13. Toate premiile sunt supuse unor termeni și condiții impuse de BetBrain sau de către sponsorii competiției. Pentru a verifică toate condițiile premiilor va rugăm să verificați pagină de competiții.


14. Sponsorii competitiilor își rezervă dreptul de a anula premiile jucătorilor care au conturi duplicate sau care nu se încadrează în politicile interne ale companiilor cu pricina.


15. Câștigătorii competiților au la dispoziție 7 zile lucrătoare de la oficializarea câștigătorilor pentru a comunica către BetBrain toate datele necesare accesării premiului. În caz contrar, premiul este anulat.


16. Premiul unui utilizator BetBrain poate să fie creditat doar în contul de jucător oferit inițial. Toate premiile viitoare urmează să fie creditate în același cont de jucător.


17. Partenerii BetBrain își rezervă dreptul de a anula premiul unui utilizator fară o notificare in prealabil.


18. BetBrain.ro își rezervă dreptul de a descalifică utilizatorii care nu au respectat termenii și condițiile.


19. BetBrain.ro își rezervă dreptul de a schimba termenii și condițiile fară o notificare in prealabil.


20. În cazul unei dispute, punctul de vedere expus de BetBrain.ro este final.


Termenii și Condițiile Generale ale paginei web

Acești termeni și condiții schițează în linii generale reguline și reglementările folosirii website-ului BetBrain, de la adresa https://betbrain.ro/.

Dacă accesați acest website vom presupune că ați acceptat acești termeni și condiții. Nu continuați să utilizați BetBrain dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile menționate pe această pagină.

Terminologia de mai jos se aplică la acești Termeni și Condiții, la Declarația de confidențialitate și la Avizul de exonerare a răspunderii și tuturor acordurilor: „Client”, „Tu” și „Dvs.” se referă la tine, persoana conectată pe acest site web și care respectă termenii și condițiile companiei. „Compania”, „Noi” și „Al Nostru”, se referă la Compania noastră. „Parte”, „Părți” sau „Noi” se referă atât la Client, cât și la noi înșine. Orice utilizare a terminologiei de mai sus sau a altor cuvinte la singular, plural, majusculă și / sau el / ea, sunt considerate interschimbabile și, prin urmare, se referă la acestea.


Termeni și Condiții finale

1. Termeni Generali

1.1 Prin înregistrarea și accesarea BetBrain.com, la url-ul bebrain.com, sunteți de acord cu termenii de mai jos. Vedeți de asemenea și Politica de Confidențialitate și disclaimer-ul de folosire al siteului BetBrain care este parte din acești termeni. Dacă aveți orice fel de întrebări nu ezitați să ne contactați la [email protected] pentru mai multe informații.


1.2 BetBrain are dreptul de a face orice îmbunătățire și/sau schimbare a produsului și serviciilor oferite fără a anunța în prealabil.


1.3 Este interzisă înregistrarea mai multor conturi, iar abuzul va duce la interdicție permanentă și terminarea tuturor drepturilor.

2. Informații de Copyright

2.1 Toate materialele de pe acest site web inclusiv, dar fără a se limita la, orice text, grafică, logo, fotografie, materiale audio sau video aparțin BetBrain. Puteți să preluați și să afișați conținut de pe site-ul web pe un ecran de computer, să imprimați pagini individuale pe hârtie (dar nu să le fotocopiați) și să stocați paginile în format electronic (dar nu pe un server sau un alt dispozitiv de stocare conectat la o rețea) pentru uz personal / necomercial.


2.2. Nu aveți dreptul de a republica, modifica sau exploata în orice fel conținutul de pe BetBrain. Nu aveți dreptul de a atribui, sublicenția sau transfera oricare dintre drepturile dvs. stabilite în acești Termeni către o terță parte.

3. Dispoziții finale

3.1 Încălcarea acestor termeni sau a oricărei legi, reguli sau reglementări relevante va duce la terminarea imediată a tuturor drepturilor dvs.
3.2. BetBrain are dreptul să modifice oricând acești termeni prin actualizarea acestei postări. Prin folosirea acestui site web sunteți de acord să fiți obligat să urmați aceste revizuiri și, prin urmare, trebuie să vizitați periodic această pagină pentru a înțelege termenii curenți.