Ponturi Pariuri Fotbal 1x2

Cel mai simplu tip de pariu poate fi și cel mai de succes. Cu ponturile gratuite pentru 1X2 de pe website-ul nostru, pariurile tale vor trece la următorul nivel în timp record. Astfel, dacă ești în căutarea celor mai tari ponturi gratuite pentru 1X2, BetBrain e locul pentru tine.

Ponturi disponibile

Alege o dată exactă


Rezultat Final 1X2 - Timp Regulamentar
icon
Avatarul lui AlinPariorul
AlinPariorul

icon FC Dinamo Bucuresti vs SC FC Petrolul Ploiesti

FC Dinamo la o cotă de +131
Logo {1}
Miză 1 /10 Probabilitate 43.29%
icon Deschis
Avatarul lui AlinPariorul
AlinPariorul

icon IK Sirius FK vs Malmo FF

Malmo FF la o cotă de -210
Logo {1}
Miză 1 /10 Probabilitate 67.74%
icon Deschis
Rezultat Final 1X2 - Prima Repriză
icon
Avatarul lui AlinPariorul
AlinPariorul

icon Rosenborg BK vs Lillestrom SK

Egal la o cotă de +127
Logo {1}
Miză 1 /10 Probabilitate 44.05%
icon Deschis

Ponturi Câștigate


Avatarul lui Mihaib
Mihaib

icon Salernitana vs Hellas Verona

Hellas Verona la o cotă de -160
Logo {1}
Miză 10 /10 Probabilitate 61.54%
icon Câștigat
Avatarul lui Blackzet
Blackzet

icon FC Dinamo Bucuresti vs FC Csikszereda Miercurea Ciuc

FC Dinamo la o cotă de -450
Logo {1}
Miză 1 /10 Probabilitate 81.82%
icon Câștigat
Avatarul lui Sylviu
Sylviu

icon New York City FC II vs New Mexico United

New Mexico United la o cotă de -117
Logo {1}
Miză 4 /10 Probabilitate 53.92%
icon Câștigat
Avatarul lui Sylviu
Sylviu

icon Estudiantes de la Plata vs Deportivo Riestra

Estudiantes de La Plata la o cotă de +103
Logo {1}
Miză 5 /10 Probabilitate 49.26%
icon Câștigat
Avatarul lui Sylviu
Sylviu

icon Racing Club vs Argentinos Juniors

Racing Club la o cotă de +145
Logo {1}
Miză 4 /10 Probabilitate 40.82%
icon Câștigat

Pronosticuri

Alege o dată exactă


🇪🇺 Serie A Serie A icon

🇪🇺 Championship Championship icon

🇪🇺 La Liga La Liga icon

🇪🇺 Bundesliga Bundesliga icon

🇪🇺 Ligue 1 Ligue 1 icon

🇪🇺 Premier League Premier League icon

🇪🇺 First Division A First Division A icon

Ponturi 1X2: Simplu și Bun

După cum probabil știi, tipul de pariu 1X2 este unul dintre cele mai simple în fotbal. Totuși, este văzut ca o alegere foarte populară și profitabilă în rândul pariorilor.

Acest lucru se datorează faptului că vizează doar un aspect al jocului, și anume rezultatul final al partidei. Nicio altă dată nu este importantă, nicio statistică și niciun alt scenariu nu este important pentru acest pariu, în afara rezultatului final al meciului.

Astfel, foarte mulți pariori apelează la 1X2 pentru câștiguri bune care nu necesită foarte multă documentație.

Vei găsi cele mai tari ponturi gratis pentru 1X2 pe BetBrain, unde comunitatea noastră se va asigura că vei avea parte de ajutor pentru toate meciurile tale preferate. Instrumentele puse la dispoziție de echipa noastră vor reprezenta un aspect foarte important, care va transforma ponturile comunității noastre în cel mai tare partener pentru pariurile tale.

Mai mult decât atât, acest tip de pariu poate reprezenta fundația pentru pariorii fără experiență, care vor să înțeleagă acest domeniu în etape bine structurate.

Astfel, considerăm că orice parior fără experiență poate descoperi noi tipuri de pariuri în timp record odată ce a înțeles pe deplin 1X2.

Nu în ultimul rând, 1X2 poate fi folosit atât pentru pariurile pre-meci, cât și pentru cele live. Astfel, vom arunca o privire peste ambele posibilități, oferindu-ți o perspectivă mai bună asupra modului prin care poți beneficia la maxim de avantajele oferite de BetBrain.

1X2 Pre-meci

Acesta este scenariul în care instrumentele puse la dispoziție de echipa BetBrain pentru comunitatea noastră își vor juca rolul. Cu asistența oferită de statisticile disponibile în widget-urile disponibile pe website-ul nostru, comunitatea BetBrain va fi gata să îți pună la dispoziție ponturi pentru cele mai tari meciuri, în care alegerea unei favorite este o misiune foarte grea.

Să ne imaginăm că urmează să pariezi pe finala Champions League. În mod natural, ambele echipe au șanse să ridice trofeul, iar cotele sunt profitabile pentru orice variantă aleasă. Astfel, cu ajutorul unei opinii din partea comunității BetBrain, vei fi cu un pas mai aproape de un pariu câștigător.

1X2 Live

De cealaltă parte, trebuie să avem în vedere și pariurile live. Cu toții știm cât de importante pot fi pariurile live și cât de importantă este o mână de ajutor pentru un parior.

Astfel, nu ezita să arunci o privire peste ponturile gratuite pentru 1X2, care te vor ajuta să îți duci pariurile la următorul nivel.

Ponturi Fotbal Gratis pentru Duminică - Strategii

Alt aspect instrumental care îți poate îmbunătăți pariurile este că weekend-urile au cele mai bune meciuri unde poți beneficia de ponturile gratuite pentru 1X2.

De altfel, vei avea ocazia de a începe pariurile cu meciurile de la mijlocul zilei, mergând până la miezul nopții.

Pe deasupra, considerând numărul mare de meciuri jucate în fiecare weekend, vei putea paria la fiecare 2 ore, pentru ca meciurile să nu interfereze.

Suntem conștienți că nu există un motiv aparent pentru care numărul de meciuri din weekend este atât de mare, comparativ cu restul săptămânii.

Cu toate astea, să ne imaginăm că fotbalul este o gală de sport de contact.

În orice eveniment de sport de contact, main event-ul este ultima luptă a nopții. În fotbal, logica funcționează la fel.

De cealaltă parte, dacă cele mai interesante meciuri s-ar juca primele, ar exista riscul pierderii interesului din partea publicului larg.

Astfel, ponturile 1X2 se concentrează pe weekend, cu precădere pe meciurile de duminică. Cât despre strategii de pariere, ar trebui să știi că există multiple metode prin care îți poți diversifica pariurile cu ajutorul strategiilor.

Dacă vrei să arunci o privire peste cele mai interesante strategii de pariere care se pot dovedi profitabile pentru tine, nu ezita să cauți articolele din Academia de Pariuri disponibile pe BetBrain.

Ponturi 1X2: Ce alte opțiuni există în afară de fotbal?

Posibilitatea ca nu toți vizitorii BetBrain să fie fani ai fotbalului este una foarte mare. Astfel, ar trebui să știi că ponturile oferite de către comunitatea noastră vizează și alte sporturi în afara fotbalului.

Pe deasupra, filtrele implementate de către echipa noastră se vor asigura că vei găsi ponturi pentru orice eveniment sportiv dorești cu doar câteva click-uri.

Mai mult decât atât, tipul de pariu 1X2 este prezent în aproape toate sporturile. Astfel, acesta este disponibil pentru tine, indiferent de sportul preferat.

Pentru a-ți oferi o perspectivă mai bună asupra ofertei de sporturi prezente pe website-ul nostru, vom face o trecere în revistă a fiecărui sport pentru care poți primi ponturi gratuite pe BetBrain:

Tenis

Tenisul este cu siguranță un sport care este foarte popular pe toată planeta. Mai mult decât atât, cu turnee incredibile precum Wimbledon sau Roland Garros, vei avea nenumărate ocazii pentru pariuri profitabile.

Baschet

Baschetul face de asemenea parte din aceeași categorie când vine vorba de popularitate. Pe lângă NBA, există multiple campionate și turnee în Europa care se pot dovedi profitabile pentru tine.

Hochei pe gheață

De cealaltă parte, hocheiul este un sport care ne pune la dispoziție nenumărate meciuri în fiecare săptămână pentru a beneficia la maxim de avantajele puse la dispoziție de BetBrain.

Fotbal American

Nu în ultimul rând, fotbalul american este un alt sport care se poate dovedi profitabile pentru tine, cu un număr impresionant de meciuri jucat săptămânal.

Pe deasupra, fotbalul american produce unul dintre cele mai importante evenimente sportive din lume, Super Bowl.

Avantaje și Dezavantaje ale Ponturilor pe 1X2

La fel ca orice alt aspect al acestui domeniu, există câteva avantaje și dezavantaje pentru ponturile gratuite pe tipul de pariu 1X2.

Pentru ca tu să poți beneficia la maxim de aceste avantaje, va trebui să ai în vedere aceste plusuri și minusuri:

Avantaje:

 • Ușor de înțeles

 • Cote profitabile

 • Doar 3 scenarii de ales

 • Potențial bun pentru acumulatoare

Dezavantaje:

 • Dacă decizi să mergi pe scenarii sigure, cotele nu sunt cele mai bune

 • Nu ai multe opțiuni

 • Se poate dovedi dificil în meciurile competitive

Pariază Responsabil pe Ponturile 1X2

Suntem conștienți că un pariu pe echipele tale favorite reprezintă un lucru normal pentru un fan al fotbalului. Cu toate astea, trebuie să te avertizăm că cel mai important aspect este menținerea acestei activități într-o zonă distractivă.

Nu paria mai mult decât îți poți permite, setează-ți un buget și ia pauze de fiecare dată când consideri că este necesar.

Mai mult decât atât, nu ezita să ceri ajutor de la persoane autorizate dacă ai orice problemă legată de pariatul excesiv. Ar putea suna banal, dar este cel mai important pas care poate duce spre rezolvarea acestei dependențe.

FAQ


 • Cât de mult profit pot face cu ajutorul ponturilor pe 1X2?

  Suma depinde de miza pe care o vei folosi. Cu toate astea, nu uita că nimic nu este garantat în pariuri și că miza trebuie să fie în liniile bugetului tău.

 • Oferim ponturi garantate?

  Nimeni nu poate prezice viitorul. Totuși, experții noștri sunt profesioniști în domeniu și vor face tot posibilul ca pariurile tale să treacă la următorul nivel.

 • Există meciuri fixate în lista de ponturi?

  Zilele meciurilor fixate sunt de mult apuse, mai ales în campionatele tari din Europa.