Cote Pariuri Volei: Tot ce trebuie să știi

Pot fi aceste pariuri volei potrivite pentru tine? BetBrain te ajută să afli mai multe despre universul de meciuri volei și cum poți beneficia de cele mai bune cote pariuri volei pentru o experiență de pariere de neuitat. Ești gata să servești și să marchezi pe volei rezultate? Hai să începem!

Meciuri Volei

Alege o dată exactă


🇪🇺 PVL Women 2024 PVL Women 2024 icon

🇪🇺 Liga Pro 2024 Liga Pro 2024 icon

🇪🇺 President Cup Women 2024 President Cup Women 2024 icon

🇪🇺 Proliga Women 2024 Proliga Women 2024 icon

🇪🇺 Federation Cup Women 2024 Federation Cup Women 2024 icon

🇪🇺 Paranaense A U19 Women 2024 Paranaense A U19 Women 2024 icon

🇪🇺 Balkan Championship Women U20 2024 Balkan Championship Women U20 2024 icon

🇪🇺 International Friendlies Women 2024 International Friendlies Women 2024 icon

🇪🇺 International Friendlies 2024 International Friendlies 2024 icon

🇪🇺 Pan American Cup 2024 Pan American Cup 2024 icon

🇪🇺 Division A Women 2024 Division A Women 2024 icon

🇪🇺 U19 Liga Paulista 2024 U19 Liga Paulista 2024 icon

🇪🇺 Primera Division 2024 Primera Division 2024 icon

🇪🇺 AFECAVOL Central American Championship U21 Women 2024 AFECAVOL Central American Championship U21 Women 2024 icon

🇪🇺 Proliga 2024 Proliga 2024 icon

🇪🇺 Primera Division 2024 Primera Division 2024 icon

🇪🇺 Olympic Games Group C 2024 Olympic Games Group C 2024 icon

🇪🇺 Olympic Games Group B 2024 Olympic Games Group B 2024 icon

🇪🇺 Olympic Games Women Group C 2024 Olympic Games Women Group C 2024 icon

🇪🇺 Olympic Games Women Group B 2024 Olympic Games Women Group B 2024 icon

🇪🇺 Olympic Games Group A 2024 Olympic Games Group A 2024 icon

🇪🇺 Olympic Games Women Group A 2024 Olympic Games Women Group A 2024 icon

Competiții Volei Recomandate


Cote & Rezultate Volei

Acest sport nou pentru tine? Atunci sunteți în locul potrivit! Echipa noastră de experți te va ghida prin această călătorie fantastică de pariere cu cele mai profitabile cote pariuri volei. 

Atunci când pariezi pe rezultate volei, ai de ales dintr-o varietate de piețe. De exemplu, poți paria pe echipa victorioasă la final, pe echipa câștigătoare a setului, de asemenea poți pune pariuri volei pe meci sau pe un set, dar și pe diferența de puncte. 

Dacă vrei să pariezi cu cote pariuri volei favorabile, atunci accesează site-ul nostru cu încredere! Noi îți susținem efortul de a paria folosind un instrument de comparație al cotelor, care oferă constant cote fantastice și statistici cruciale puse în prim-plan de widget-ul noastru, vizibil pe pagina individuală al fiecarui meci.

Pariurile sunt distractive cele plasate pre-meci, cât și cele live. Poți urmări cu ușurință scorurile cu pagina noastră de livescore volei, unde poți descoperi toate detalile legate de știri din volei.

Instrumentul nostru de comparare e curcial atunci când nu ești la curent cu știri din volei, competiția sau echipele. Poți să înțelegi destul de bine care sunt echipele de top analizând cotele de pe BetBrain.

În plus, platforma noastră este un mediu perfect pentru fanii și pariorii din întreaga țară. Puteți face schimb de gânduri și sfaturi în secțiunea de pronosticuri. Dacă nu ai inspirație, această secțiune îți va alimenta imaginație cu multe sugestii de pariuri volei. 

Ești gata să-ți începi drumul printre cote pariuri volei?

Cote Volei: Cum se calculează?

Acesta este un sport de echipă în care joacă două formații de șase jucători, separate de fileu. Fiind inventat la sfârșitul secolului al XIX-lea ca o simplă distracție ocazională, a devenit parte a Jocurilor Olimpice de vară, atât pentru bărbați, cât și pentru femei, în 1964. 

Cotele servesc ceea ce casele de pariuri consideră a fi probabilitatea rezultatului. Aceastea au proprile echipe de specialiști care analizează și anticipează anumitele posibile rezultate. Astfel, cu cât o cotă este mai mare, cu atât acel rezultat are mai puține șanse să se întâmple. 

Acum că am aflat ce sunt cotele în sine, principalele tipuri sunt:


 • Cote volei live - pariurile sunt plasate după ce începe meciul. Aceste cote se schimbă rapid, fiind imprevizibile. Dacă te simți inspirat, poți paria că echipa condusă în setul respectiv va reveni și va câștiga acel set;

 • Cote clasice - sunt cele mai populare prețuri și expiră odată cu începerea meciului. Și acestea pot suferi modificări, dar nu la fel de drastice precum cele live;

 • Cote outright - obiectiv vorbind, cotele outright sunt cele mai valoroase și presupun ca tu să pariezi pe echipa câștigătoare a întregii competiții sau ligi.

Pentru a încheia dilema de cote pariuri volei, o cotă mai mică înseamnă că evenimentul este foarte probabil să se întâmple. De exemplu, dacă o echipă are o cotă mică, înseamnă că este favorită la victorie. Atunci când pariați pe scorul corect, dacă șansele ca o echipă să câștige cu 3-0 sunt mari, indică faptul că meciul va fi echilibrat.

Acum că am înțeles ce sunt și ce fac cotele, ce pariuri volei recomandă echipa noastră? Hai să vedem!.

Cote Pariuri Volei: Cele mai inspirate alegeri

În comparație cu fotbalul, un meci din acest sport nu se poate încheia la egalitate. Astfel, optarea pentru o piață cu două sensuri pare să fie o idee bună și reprezintă o  abordare accesibilă. Cu toate acestea, dacă vă identificați ca fiind tipul de parior căruia îi place să se aventureze mai departe, avem câteva sugestii pentru profita de orice scor. Acestea sunt:

Peste/Sub Puncte

Pariul ce folosesc piața “peste/sub” sunt foarte populare, și nu doar pentru rezultate. Ca să folosești această piață, tot ce trebuie să faci este să alegi o limită dată de agenția de pariuri și să spui dacă punctele sau seturile vor fi peste sau sub limită. Așa cum ai observat, această piață se poate folosi atât pentru puncte totale, puncte dintr-un set sau numărul de seturi în sine.

Să câștige Setul I

Așa cum spune și denumirea, alege echipa câștigătoare a primului set!

Scor Corect

Dacă vrei să îți uimești prietenii cu câștiguri mari, atunci îți recomandăm să încerci un “scor corect”. Dar, ai grijă! Chiar și dacă pronosticul tău este diferit cu doar o cifră, atunci pariul este pierdut.

Rezultate, Live Score & Clasamente Volei

BetBrain este aici pentru a vă pregăti pentru pariuri volei cu toate instrumentele necesare. Vei găsi cote fantastice adunate de echipa noastră de experți, care inspectează fiecare casă de pariuri de top din întreaga lume. Suntem mândri de instrumentul nostru de comparație, deoarece este revoluționar în industria pariurilor.

În acest sport, meciurile sunt ușor de urmărit. Noi le analizăm zilnic și îți oferim o modalitate simplă și eficientă de a lua parte la acțiune. 

Dacă te hotărâști să îți faci un cont cu una dintre cele trei case de pariuri afișate pe site, atunci vei beneficia de un serviciu de stream de înaltă calitate, alături de multe bonusuri și pariuri gratuite..

Toate statisticile, sunt furnizate de widget-ul nostru pe pagina fiecărui meci. Vei afla fiecare informație esențială despre partida respectivă în doar câteva momente. 

În plus, secțiunea de livescore este o opțiune excelentă dacă nu poți urmări volei la TV! Aceste scoruri sunt actualizate frecvent și sunt disponibile 24/7! În acest mod, ne asigurăm că nu pierzi nimic interesant din știri din volei, oriunde te-ai afla.

Statistici & Știri din Volei

Este ideal să ai la dispoziție cele mai mari cote pariuri volei. Dar acest aspect nu este singurul esențial în acest hobby.

Pariorii de succes se folosesc de statistici pentru a determina dacă pariul are șanse de a fi câștigător sau nu. Astfel, te ghidăm în această parte esențiale a pariurilor, oferindu-ți toate datele vitale despre performanța echipelor și a jucătorilor lor.

Pentru a vă da un indiciu asupra statisticilor de pe BetBrain, vă prezentăm mai jos topul celor mai buni marcatori din lumea voleiului masculin.


Număr

Jucător

Țară

Puncte

Puncte în Atac

Puncte în Defensivă

Puncte din Serve

14

Abdel-Aziz Nimir

NED

247

207

10

30

17

Esmaeilnezhad Amin

IRI

215

190

12

13

1

Nishida Yuji

JPN

201

162

10

29

2

Russel Aaron

USA

197

162

14

21

8

Defalco Torey

USA

180

157

9

14


Stai fără grijă, acest tip de statistici este disponibil și pentru volei feminin. Știm că și ție îți place să urmărești sportivele jucând, așa că nu ne lăsăm mai prejos și le oferim fetelor atenția cuvenită, prezentând rezultate volei ieri.

Statisticile sunt fundamentale și pot fi folosite ca o armă specială pentru a finaliza orice fel de pariu. De exemplu, dacă urmăriți un meci și se dovedește a fi unul echilibrat, puteți plasa un pariu live referitor la numărul de puncte marcate într-un set. 

Un alt exemplu este utilizarea tabelului de mai sus. Dacă pe teren se află unul dintre cei cinci jucători, puteți căuta o casă de pariuri care vă permite să pariați că acel jucător va înscrie. Dacă consulți sfaturile echipei noastre înainte de a plasa pariuri și de a urmări volei la tv, atunci ești deja într-o poziție excelentă de a face profit din acest hobby!

Mai mult, dacă consideri că acest sport este o alternativă excelentă pentru activitatea ta de parior, atunci trebuie să ne urmărești și pe social media! Nu numai că vom răde împreună, dar vei afla orice noutate din rezultate volei ieri. Ne găsești pe:

 • Facebook;

 • Instagram;

 • Telegram;

 • TikTok.

Alternative la Pariuri Volei

Dacă tot nu consideri acest sport ca pe o variantă bună pentru pariurile tale sau nu ai încredere cote pariuri volei, noi suntem aici să te susținem indiferent de alegerile tale! Acoperim și alte sporturi, cum ar fi handbalul, un sport care se joacă tot cu mâinile, sau alte sporturi populare, cum ar fi tenisul și fotbalul.

Aceste sporturi oferă o valoare excelentă atât în stilul de pariuri live, cât și în stilul de pariuri clasicei. Pe BetBrain te bucuri de o ofertă largă de oportunități! Vino și alegeți teritoriul pe care vrei să-l cucerești în continuare!

 • Footbal;

 • Baschet;

 • Tenis;

 • Handbal;

 • Hochei;

 • Footbal american;

Pariază Responsabil

Deși cotele pot părea foarte tentante în unele cazuri, ele nu ar trebui să ne îndepărteze niciodată de scopul real al acestei activităti, acela de a ne distra.

Ar trebui să pariem întotdeauna în mod responsabil și să privim această activitate ca pe un motiv în plus pentru a urmări meciuri și a petrece timp de calitate cu prietenii.

Având în vedere că rata dependenței de jocuri de noroc a scăpat de sub control în ultimul timp, siguranța fiecărui jucător a devenit un factor crucial pentru experți. Aceștia recomandă stabilirea în prealabil a unui buget de pariuri, care ar trebui să acționeze ca o linie definită, care nu trebuie depășită niciodată. 

În cazul în care stilul tău de pariere trece linia dintre distracție și mod de a face bani, ar trebui să te oprești imediat și să cauți ajutor. Cel mai bun sprijin ți-l oferă JocResponsabil, care e gata să te readucă pe drumul cel bun.

FAQ


 • Unde vedem volei la TV?

  Cele trei canale TV care acoperă acest sport în România sunt Orange Sports, Digi Sport și TVR.

 • Cum putem viziona acest sport online?

  Cel mai eficient mod de a viziona online acest sport este să vă alăturați uneia dintre cele trei case de pariuri, Superbet, Winner sau Betfair, și să profitați de serviciul de live streaming.

 • Cât de popular este voleiul feminin?

  Voleiul feminin este cel puțin la fel de popular ca cel masculin, fiecare competiție de top având ambele categorii implicate.

 • Ce site-uri de livescore există?

  Pagina de livescore de pe BetBrain îți oferă numeroase informații despre toate evenimentele la momentul actual.