Despre BetBrain

Despre BetBrain

BetBrain oferă un serviciu web gratuit, care permite utilizatorilor să compare cotele pariurilor sportive de la case de pariuri din toată lumea, atât pentru evenimente pre-meci, cât și pentru evenimente în derulare. Cotele sunt actualizate automat în colaborare cu casele de pariuri listate de BetBrain.com.
Valoarea informațiilor constă în capacitatea de a obține cele mai bune prețuri posibile. În plus, BetBrain aplică filtre complet automate pentru a selecta cele mai interesante oferte din toate cele disponibile. Utilizatorii se pot abona la un serviciu de e-mail și pot primi aceste oferte direct.

Listarea de cote sportive

Îi ajutăm pe operatori să primească trafic de calitate și să-și sporească gradul de conștientizare a mărcii prin oferirea a două tipuri de parteneriate: Cote Premium și Cote Standard afișate pe site și în newsletter-urile noastre.

Expunerea premium înseamnă înscrierea cotei pe BetBrain pentru toate evenimentele, meciurile, turneele și tipurile de pariuri pe care le oferiți. Prețurile sunt afișate cu o siglă de 75x16. Dacă este posibil din punct de vedere tehnic, putem să ne conectăm direct la biletul de pariere prin intermediul tabelelor de cote. Utilizatorul poate face clic pe link-ul "Pariați acum" din tabelele noastre de cote și merge direct la market sau la biletul de pariu. Utilizatorul BetBrain poate să acceseze și să verifice ofertele promoționale și informațiile despre operator făcând clic pe pictogramele [i] și [$] din tabelele de cote.

Expunerea standard înseamnă înscrierea cotei pe BetBrain numai pentru utilizatorii noștri înregistrați.
Pentru mai multe informații despre parteneriatele noastre, vă rugăm să ne contactați la [email protected].