Pariuri pe Baschet de Azi

Oferta Pariere Baschet Astazi
Oferte Pariuri Recomandate

Top Cote Pariuri Baschet 

În zilele noastre, pariuri baschet au luat amploare și este greu de identificat cele mai bune cote la pariuri sportive. Cu zeci de bookmakeri disponibili pe piață, misiunea este dificilă. Totuși, dacă încerci BetBrain.ro, o să ai parte de cele mai profitabile cote, dar și de rezultate baschet de ultimă oră.

Pariuri sportive oferta baschet 

Baschetul este un unul dintre cele mai populare sporturi din lume acum și asta nu doar în privința pariurilor. Spectacolul oferit sub inele este unul de excepție, mai ales dacă ne gândim la meciurile din NBA.

Michael Jordan este cel mai bogat fost sportiv din istorie, iar asta în special datorită nivelului la care a ajuns sub inelul de baschet. Nume precum Magic Johnson, Larry Bird, Charles Barkley, Shaquille O’Neal, Wilt Chamberlain, Jerry West, Kobe Bryant și atâția alții au făcut popular sportul cu mingea portocalie.

În zilele noastre, LeBron James este cu siguranță punctul de referință, dar în NBA mai există și alți jucători de mare calibru, așa cum sunt Kevin Durant, Steph Curry, Giannis Antetokounmpo, James Harden sau Luka Doncic.

Pentru că faima acestora a ajuns la nivel planetar, este normal ca pariuri baschet să fie printre cele mai populare din paleta destul de largă pe care oferta pariuri o pune la dispoziție. Tocmai de aceea, cote pariuri baschet sunt în topul căutărilor.

Toată lumea vrea să parieze pe un duel fratricid din Los Angeles între Lakers și Clippers sau pe istoricul LA Lakers - Boston Celtics. În New York, avem acum derby-ul Knicks - Nets, iar în Texas ne delectăm cu triunghiularul format din Dallas Mavericks, San Antonio Spurs și Houston Rockets.

Așa cum spuneam, în privința celor care preferă pariuri sportive baschet, NBA este principala țintă, dar nu și singura. În NBA, există aproximativ 100 de jucători din afara continentului nord-american, iar cei mai mulți dintre aceștia vin din Europa.

La nivelul echipelor de club, cele mai numeroase competiții de anvergură vin de pe Bătrânul Continent, dar nu se rezumă doar la granițele Europei. O retrospectivă asupra numelor acestora ne-ar oferi următoarele rezultate:

  • EuroLeague
  • Lega Basket Serie A (Italia)
  • LNB Pro A (Franța)
  • Greek Basket League (Grecia)
  • Liga Nacional de Básquet (Argentina) 

În afara acestora, mai sunt competițiile dedicate echipelor naționale, acolo unde Jocurile Olimpice sunt, probabil, cele mai strălucitoare. În afara acestora, demne de o mențiune specială sunt și Campionatul Mondial organizat de FIBA, dar și Europeanul organizat de FIBA Europe.

Cu numeroase competiții de calibru, cei care caută cote meciuri baschet au îndeajuns de multe opțiuni încât să poată paria în aproape fiecare zi a anului. Totuși, acest volum uriaș de meciuri vine și cu o enigmă: cum poți găsi cele mai bune cote pariuri?

BetBrain.ro a fost creat special pentru a răspunde la această întrebare. Cu al său eficace comparator cote pariuri vei identifica cele mai ridicate cote de meciuri baschet. Astfel, atunci când vrei să joci la pariuri sportive, oferta nu ți se va mai părea deloc complicată, ba chiar ți se vor servi pe tavă cele mai bune pariuri sportive baschet.

 Care sunt cele mai populare pariuri pe baschet? 

Pariurile sportive pe baschet, la fel ca în cazul majoritatății sporturilor de echipă, au un anume specific. Pariorii preferă pariuri baschet tocmai pentru că volumul de puncte și schimbările dese de situație pot să furnizeze cote importante cu șanse serioase de reușită.

Evident, mai ales în cazul meciurilor care nu sunt dezechilibrate din punct de vedere valoric, oferta baschet are în vârful ei clasicul 1X2. Acesta este urmat de totaluri și handicapuri care însă deschid porți importante pentru pariori.

De exemplu, în cazul totalurilor, se poate paria pe numărul de puncte dintr-un meci, dar și pe cele dintr-o jumătate anume de partidă sau chiar și dintr-un sfert. În plus, se pot miza bani și pe punctele marcate de una dintre echipă în aceleași intervale de timp.

În cazul handicapurilor, alegerile se pot face în aceeași măsură temporală, adică pe meci, repriză sau sfert. Pe lângă acestea, mai există și opțiunea unor piețe mai exotice, precum numărul de aruncări de 3 puncte, câte aruncări libere vor fi transformate sau cine va câștiga restul meciului.

Un lucru sigur este că indiferent de alegerea pe care vrei să o faci, ai acum la dispoziție prietenul cel mai bun pentru a identifica cea mai bună cote la baschet pariuri. BetBrain.ro are grijă să îți furnizeze cele mai bune prețuri. Tot ce trebuie să faci este să cauți meciul pe care îl vizezi pe site-ul nostru, pentru ca în câteva secunde să primești cele mai bune cote de pariuri baschet. 

Pariuri pe baschet live 

Dacă pariurile pre-match au fost tot timpul în topul căutărilor printre pariori, internetul a provocat popularizarea unui alt tip de pariuri: baschet live. Pentru că schimbările dese de situație din timpul meciurilor atrag și cote pariuri de excepție, cote live baschet sunt în topul căutărilor.

Printre pariorii autohtoni, meciurile live de baschet au devenit un adevărat curent. Tocmai de aceea, baschet live România este în topul căutărilor.

Chiar dacă există destule zile în care volumul de meciuri este unul consistent, nu trebuie să te sperii și nici să disperi. BetBrain.ro te poate ajuta în doar câteva secunde din postura sa de comparator cote pariuri de elită.

Tot ce trebuie să faci este să cauți meciul care te interesează și să fii cu ochii pe el. BetBrain.ro și serviciul său de baschet live online scanează în permanență oferta pariuri și updatează aproape la secundă cote meciuri baschet.

În plus, pe BetBrain.ro poți găsi scoruri live baschet din mai toate ligile de pe mapamond, în special din toate cele relevante. Tot ce trebuie să faci este să cauți rubrica de baschet live score și vei găsi toate informațiile de care ai nevoie.

 Rezultate Baschet 

Pentru pariorii cu mai puțină experiență merită făcută o precizare: informația este superputere când vine vorba de pariuri baschet. Tocmai de aceea, trebuie să ne înarmăm cu cât mai multe cifre posibile, pe care e indicat să le discernem așa cum se cuvine.

Un aspect important în economia pariurilor este reprezentat istoricul echipelor, tocmai de aceea toți ar trebui să fim interesați de rezultate baschet. Dacă vrei să găsești toate informațiile de care ai nevoie într-un loc, intră pe BetBrain.ro.

Aici vei găsi rezultate baschet ieri, dar și pe cele din săptămânile premergătoare. Forma echipelor poate fi relevată rapid de rezultate ieri baschet. În plus, există echipe care nu se descurcă prea bine în fața anumitor adversari, acesta fiind un alt motiv pentru care ar trebui să analizezi atent baschet rezultate.

 Alternative la pariurile pe baschet 

Baschetul s-ar putea însă să nu fie pe placul tuturor pariorilor și tocmai din acest motiv pe BetBrain.ro există varietate. Astfel, dacă oferta baschet nu te satisface, ia la mână site-ul și identifică ce te satisface în materie de pariuri sportive oferta.

Pe BetBrain.ro avem și fotbal, dar și tenis ori handbal. Două sporturi emergente în ultimii ani și printre pariorii din Europa sunt hocheiul pe gheață și fotbalul american. Cele mai bune cote pentru toate acestea sunt pe BetBrain.ro.

 Pariază responsabil 

Pariurile sportive ar trebui să reprezinte un motiv de distracție și, eventual, de înregistrarea unui profit. Însă câștigurile financiare nu sunt la îndemâna fiecăruia, tocmai de aceea ar trebui să fii atent cu felul în care îți administrezi finanțele.

Tocmai de aceea nu ar trebui să pariezi decât atât cât îți permiți să pierzi, iar atunci când întreci limita, pune frână. Nu e cazul să încerci să recuperezi eventualele pierderi suferite cu mărirea mizei, pentru că atunci riști să te afunzi și mai tare în groapă.

În asemenea momente, cel mai inspirat ar fi să te oprești. Dacă acest lucru ți se pare dificil de realizat sau chiar imposibil, ar trebui să realizezi că s-ar putea să ai anumite probleme. În aceste situații, nu te speria, pentru că nu ești singur.

Există o sumedenie de organizații, chiar și în România, care consiliază oamenii aflați în situații delicate din cauza jocurilor de noroc. Cea mai cunoscută este Joc Responsabil, dar nu este singura care oferă sprijin profesionist.

Mai trebuie punctat faptul că plasarea pariurilor ar trebui să se facă doar atunci când mintea este limpede. Deci nu jucați atunci când sunteți obosiți, sub influența alcoolului sau în orice altă stare care să nu vă permită să luați o decizie lucidă.

În concluzie, vă rugăm să pariați responsabil!