Cele mai bune pariuri tenis cu BetBrain.ro

Vrei să fii cât mai eficient când pui pariuri pe tenis? Hai și tu pe BetBrain.ro pentru a găsi constant cele mai mari cote din Tenis. Cote mari, profituri mari, doar cu BetBrain!

Ofertă Pariuri Recomandate

Top Cote Pariuri Tenis

Atunci când vorbim de pariuri tenis, discutăm despre o activitate care se poate desfășura în aproape fiecare zi a anului. Cu multiple case de pariuri la dispoziție și cu zeci, chiar sute de meciuri zilnic, e nevoie de ajutor pentru a face cele mai bune alegeri. BetBrain.ro îți furnizează nu doar cele mai bune cote meciuri tenis, ci și tot ce trebuie să știi în materie de rezultate tenis.

Pariuri sportive oferta tenis

Tenisul este un sport care se joacă de sute de ani și se pare că a fost inspirat dintr-un joc practicat în secoul al XVI-lea în curțile domnești din Italia. De acolo, a fost preluat de francezi, iar ulterior englezii l-au intordus și printre masele de oameni obișnuiți.

Ca orice sport care are rădăcini britanice, tenisul reprezintă de ceva vreme motiv de pariuri. Dacă ne rezumăm însă la România, pariuri sportive tenis au început să se facă abia în ultimii 25 de ani, odată cu apariția caselor de pariuri în țara noastră.

La fel ca în cazul tuturor celorlalte sporturi, cotele pariuri tenis au specificul lor. Dacă ar trebui să facem o clasificare a acestora, am putea să le împărțim în 3 categorii importante:

Cotele Pre Match

Acestea se referă la totalitatea pariurilor care se pot face pe un anumit eveniment din tenis înainte ca acesta să înceapă. Ca orice cote pariuri, și cele care se referă la tenis au specificul lor.

În categoria cotelor Pre Match, cele mai populare sunt, în mod evident, cele care se referă la câștigătorul mecului, dar și cele care implică totalurile de seturi sau game-uri, dar și handicapurile.

Așa cum știți, cotele încep să varieze în cazul unor volume consistente de bani investite pe una dezechilibrat pe opțiunile avute la dispoziție. Tocmai de aceea, în cazul vrei să facem pariuri tenis și căutăm cote tenis, e aproape obligatoriu să intrați pe BetBrain.ro pentru a găsi cele mai bune variante indiferent de alegerile pe care le faceți.

Cote live tenis

În această categorie, de tenis live, intră toate cotele care sunt disponibile pentru pariere doar pe parcursul meciului. Mai exact, vorbim de multutudinea de cote pe care toate meciuri live tenis le furnizează.

Ca și în cazul cotelor Pre Match, nici acestea nu oferă prea multe opțiuni, dar provoacă în mod sigur apariția adrenalinei și tocmai de aceea sunt printre preferatele pariorilor de tenis.

La capitolul tenis live România, cele mai atractive piețe sunt tot cele care se referă la rezultatul final, la handicapuri și la totaluri. În privința acesteia din urmă în top este și pariatul pe numărul de game-uri dintr-un set, dar și pariuri speciale referitoare la scorul exact dintr-un game sau dintr-un set.

Indiferent că vorbim de meciuri live tenis sau de cele neîncepute, BetBrain.ro are capacitatea de a fi cel mai bun prieten al celor care nu au timp să studieze din scoarță în scoarță cotele la pariuri sportive sau oferta tenis. 

Ca un bun comparator cote pariuri ce este, BetBrain.ro îți pune pe tavă cele mai bune cote la pariuri sportive care există pe piață. Așa că indiferent dacă vorbim de cote live, pre match sau oricare altele, intră pe BetBrain.ro înainte să îți finalizezi sesiunea de pariuri tenis.

Cote outright

Acestea sunt acele cote meciuri tenis care de multe ori fac deliciul publicului amator. Se referă, în special, la deznodământul unei anume competiții din mai multe puncte de vedere. În materie de tenis, se referă la câștigătorii de turneu, dar nu numai.

De exemplu, vrei să pariezi pe faza competiției în care Rafael Nadal va pierde la Australia Open 2022? Atunci cotele outright sunt cele pe care le cauți. De asemenea, la această categorie se poate paria inclusiv pe numărul de ași serviți în tot turneul de toți jucătorii sau de anumiți jucători ori poți miza pe volumul de seturi, de tiebreak-uri sau de duble greșeli într-un anumit turneu.

Care sunt cele mai populare pariuri pe tenis?

În tenis, oferta are o structură diferită decât în cazul sporturilor de echipă din cauza specificului sportului, dar chiar și așa există un interes enorm atunci când vine vorba de pariuri tenis.

Printre cele mai căutate cote pariuri tenis se află, așa cum spuneam și mai devreme, clasicul pariu pe câștigătorul meciului, dar și totalurile și handicapurile. Total game-uri în meci este una dintre piețele populare printre cotele de pariuri tenis. De asmenea, se poate miza și pe totalul game-urilor dintr-un set, dar și pe totalul  break-urilor dintr-o partidă sau totalul așilor sau al dublelor greșeli.

În privința handicapurilor, aici lucrurile sunt simple. În oferta tenis, cele mai populare sunt cele referitoare la handicapul game-urilor într-un meci. Toate acestea pot fi inclusiv găsite în pariuri combinate, pentru a obține cote meciuri tenis mai consistente.

Pe lângă toate acestea, există și alte market-uri care aduc bani buni pariorilor și există inclusiv strategii de pariere în jurul unora dintre acestea. Una dintre acestea este cea în care se mizează pe scorul din următorul game. De asemenea, se poate miza pe modalitatea în care un punct viitor se poate câștiga.

În cazul unor bookmakeri, pentru cei interesați de pariuri sportive oferta conține și varianta ghicirii scorului final. De asemenea, se mai poate miza și pe existența unui tiebreak în meci, pe diferența exactă de game-uri între jucători ori pe scorul exact al unui set.

Numeroasele cote pariuri din oferta de tenis nu ar trebui să vă sperie însă. BetBrain.ro poate fi cel mai bun prieten al vostru în căutarea cotelor cele mai mari, așa că nu trebuie decât să identificați pe site-ul nostru meciul și piața pe care o aveți în vedere, iar BetBrain.ro vă va furniza cea mai bună existentă în acel moment.

Pariuri pe tenis live

În ultimii ani, pariurile live pe tenis au început să ia o mare amploare. Faptul că schimbările de situație se petrec rapid în acest sport echivalează cu o serie impresionantă de cote live tenis care pot fi câștigătoare.

Aproape în fiecare moment din zi, pe listele cu tenis live score pot fi găsite cel puțin câteva meciuri de tenis. Acesta este unul dintre motivele pentru care pariorii preferă acțiunea de pe terenurile de tenis, pentru că există opțiuni în permanență.

Pe BetBrain.ro puteți urmări tenis live online în materie de cote și de rezultate. Astfel, o listă cu meciuri live tenis la care sunt atașate și scoruri live tenis vă va ajuta prin hățișul de informații existent pe internet.

Rezultate Tenis

O parte importantă din pariuri tenis este analiza statisticilor. Dat fiindcă vorbim de un sport individual, în care stilurile de joc influențează enorm deznodământul unui anume duel, e important să știm istoricul jucătorilor implicați.

Pe BetBrain.ro puteți găsi o listă completă cu rezultate tenis, fie că vorbim de rezultate tenis ieri sau de rezultate tenis live. Și aici nu vorbim doar de turneele importante din circuitele ATP și WTA, ci și de cele din circuitul ITF sau Challenger. 

 

Așadar, dacă vrei să analizezi rezultate la tenis, vino pe Betbrain.ro, acolo unde în afară de cele mai bune cote existente pe piață afli și rezultate ieri tenis.

Alternative la pariurile pe tenis

Așacum știți, dacă nu aveți o înclinație accentuată spre pariuri tenis, există și alternative. Fotbalul este consacrat drept cel mai popular sport, dar pariorii au și opțiuni mai puțin populare printre consumatorii de sport.

 

E exemplu, hocheiul pe gheață strânge un volum mare de pariuri sportive, la fel ca și baschetul sau chiar handbalul. În plus, în ultimii ani, fotbalul american a început să devină tot mai popular în Europa și, implicit, în România.

 

Este important de menționat că toate aceste sporturi sunt acoperite în mod profesionist pe BetBrain.ro, un comparator cote pariuri cum rar veți găsi pe piață.

Pariază responsabil

Pariurile sunt o activitate care ar trebui să aducă distracție și, eventual, un profit financiar cât de mic. E drept că acest lucru nu se întâmplă de fiecare dată și tocmai de aceea ar trebui să fiți atenți.

 

În primul rând, nu ar trebui să pariezi niciodată sume pe care nu îți permiți să le pierzi. Apoi, dacă traversezi o perioadă nefastă, oprește-te. Este important să nu încerci să-ți recuperezi pierderile tot din pariere, pentru că atunci riști să ajungi într-o gaură mai mare decât cea în care te afli.

 

Dacă să iei o pauză poate părea dificil, atunci înseamnă că s-ar putea să ai nevoie de ajutor. În aceste situații, știm că e greu să te descarci emoțional chiar și în fața oamenilor dragi, fie ei familie sau prieteni apropiați. Tocmai de aceea, trebuie să știi că există destule organizații create special pentru oamenii care întâmpină probleme din cauza jocurilor de noroc, Joc Responsabil fiind una dintre acestea. Astfe, poți primi suport specializat din partea unor oameni cu competențe în domeniu.

 

În ultimul rând, ar trebui să știi că nu trebuie să pariezi atunci când starea de spirit nu prea ți-o permite, adică atunci când ai consumat alcool sau când ești obosit, iar mintea nu mai are aceeași capacitate de concentrare.

 

Așadar, te rugăm să pariezi responsabil! E pentru binele tău.