Cele Mai Bune Pariuri Fotbal se fac pe BetBrain.ro

Paruri fotbal la cel mai înalt nivel se fac cu ajutorul BetBrain.ro

Ofertă Pariuri Recomandate

Top Cote Pariuri Fotbal

Fie că vrei să pariezi pe fotbal live sau că ești în căutare de rezultate de fotbal, BetBrain.ro îți pune la dispoziție toate informațiile necesare pentru o experiență de excepție. Dacă ești interesat de pariuri pe fotbal, intră pe BetBrain.ro pentru a găsi cele mai bune cote cu ajutorul celui mai performant comparator cote pariuri.

Pariuri sportive oferta fotbal

Pariurile sportive pe fotbal au o istorie veche în România, chiar dacă înainte de 1989 nu exista decât o singură variantă: Pronosport. Jocul promovat de Loteria Română încă din 1954 solicita jucătorilor să intuiască rezultatul corect al meciurilor din Liga 1 sub forma 1X2, adică „1” pentru o victorie a gazdelor, „X” pentru egal și „2” pentru un succes al oaspeților. 

Nu existau cote ca la pariuri, ci doar premii fixe pentru fiecare categorie de câștig. În categoria I intrau cei care intuiau toate semnele corect, într-a II-a cei care greșeau un rezultat, iar în a III-a cei care ratau două rezultate de fotbal.

Între timp, după Revoluție, piața s-a deschis și a permis intrarea în arenă a caselor de pariuri așa cum le știm acum. Evident, internetul exista în puține case, astfel că pariurile pe fotbal live erau inexistente.

În schimb, toată lumea cauta oferta la pariuri a puținilor bookmakeri existenți, rezultatele de fotbal de ieri erau găsite în ziare sau reviste, iar scorurile live la fotbal erau furnizate pe teletextul televizoarelor.

În ultimii ani, lucrurile au evoluat într-un mod accelerat și pe alocuri uimitor. Atât de mult încât, acum, poți avea la orice oră, doar cu o apăsare pe ecran, rezultate de fotbal live, orice cote la pariuri îți dorești și, în mare, tot ce ține de pariuri fotbal.

Dacă ar fi să încercăm să explicăm cotele de pariuri pentru fotbal, acestea ar trebui grupate în trei secțiuni, după cum urmează:

 

Cote Live Fotbal

Așa cum o spune și titulatura lor, acestea sunt acele cote pe care poți paria pe parcursul unui meci de fotbal. Uneori, acestea devin disponibile cu puține minute înainte de lovitura de începere a unui meci, iar natura lor este volatilă, din moment ce depind de evenimentele petrecute în timpul partidei.

Casele de pariuri oferă tot mai multe opțiuni pariorilor, astfel că poți să mizezi pe o sumedenie de piețe. Avem tradiționalele 1X2, Total Goluri, Total Cornere sau Total Cartonașe, dar și Handicapurile, fie că vorbim de goluri sau cornere. Și putem continua cu minutul următorului gol, echipa care va marca următoarea, intervalul de timp în care se va înscrie următorul gol, ori cine câștigă restul meciului din momentul pariului.

 

Cote Fixe Fotbal

Acestea sunt acele cote care au legătură cu un meci anume, dar care pot fi alese numai până la startul respectivului eveniment. Ca și în cazul meciurilor live de fotbal, avem la dispoziție piețe tradiționale: 1X2, Totaluri, Handicapuri, Ambele Echipe Marchează, Scor Corect, Pauză/Final etc.

De asemenea, în ultima vreme au apărut tot mai multe opțiuni în materie de pariuri combinate. Putem intui deznodământul unui meci, dar și numărul golurilor marcate de o echipă sau în meci, pentru o cotă la pariuri mai mare. 

 

Cote Outright sau Cote Câștigător Competiție

Aceste cote sunt considerate de mulți speciale. Ele apar înainte de startul unei competiții și se referă, în principiu, la deznodământul întregului eveniment. Aici, putem să pariem pe câștigătorul unui anume competiții sau turneu, pe locul pe care termină o anumită echipă sau pe diferite totaluri de goluri, de cartonașe și așa mai departe.

Pe BetBrain.ro, acoperim aproape toate competițiile de fotbal din lume, inclusiv pe cele relevante, precum următoarele:

 • Liga 1
 • Premier League
 • La Liga
 • Bundesliga
 • Serie A
 • Ligue 1
 • Eredivisie
 • Cupa Mondială
 • Campionatul European
 • Copa America
 • Liga Campionilor
 • Europa League
 • Conference League


Care sunt cele mai populare pariuri pe fotbal?

Așa cum spuneam și mai devreme, cele mai populare pariuri pe fotbal sunt piețele precum 1X2, Totalurile și Handicapurile. Totuși, în ultima vreme au apărut și alte piețe de pariere care atrag numeroase pariuri.

Ambele marchează sau GG a devenit una dintre favoritele pariorilor din oferta fotbal, la fel cum au devenit și pariurile Pauză/Final. Pariurile de tipul Winner, adică atunci când un egal ar transforma pariul într-unul cu cotă 1.00 sunt, de asemenea, populare.

Dacă vrei să găsești cele mai mari cote pariuri fotbal, poți opta pentru pariuri speciale. Acum, se poate miza pe “Marchează în ambele reprize”, “Câștigă la Zero” sau chiar “Câștigă ambele reprize”.

 

Pariuri pe fotbal live

Un segment important din pariuri sportive fotbal sunt cotele live fotbal. O bună parte dintre pariori preferă să mizeze pe fotbal live online pentru că oferă prețuri bune, dar oportunitățile sunt și diverse datorită deselor schimbări de situație din timpul unui meci de fotbal.

Evident, dacă vorbim de cote live fotbal trebuie menționat că acestea se schimbă cu repeziciune și este important să ai instrumentele necesare pentru a le identifica pe cele mai mari. BetBrain.ro, care este un comparator cote fotbal de elită, fix asta face.

Dacă vorbim de fotbal live România, BetBrain.ro este probabil cel mai bun produs de pe piață. Soft-ul dedicat fotbalului scanează în fiecare secundă mii de cote și updatează prețurile de pe site în doar câteva clipe.

Inclusiv rezultate fotbal live de la mii de meciuri sunt prezentate pe BetBrain.ro, astfel ca tu, pariorule, să fii la curent cu toate informațiile de care ai nevoie.

Rezultate Fotbal

Orice parior serios trebuie sa stea cu ochii pe rezultate fotbal. Fie că vorim de rezultate fotbal ieri sau rezultate fotbal live, este important să ai o sursă de încredere când vine vorba de acest aspect.

BetBrain.ro nu este doar un furnizor de cote, ci și de informații care să îți faciliteze luarea celor mai bune decizii atunci când vine vorba de pariuri sportive fotbal.

Indiferent că vorbim de Cupa Mondială, Premier League, Liga 1 sau a treia divizie din Spania, pe BetBrain.ro găsești totul în materie de rezultate live fotbal, scoruri live fotbal și toate celelalte rezultate la fotbal.

 

Alternative la pariurile pe fotbal

Așa cum am mai spus, BetBrain.ro este conceput pentru a sta la dispoziția tuturor pariorilor din România. Este important de menționat că activitatea noastră nu se rezumă doar la fotbal, mai ales că există multe alte sporturi care suscită interes atunci când vine vorba de cotele la pariuri sportive.

Pe BetBrain.ro vei găsi cele mai bune cote și din alte sporturi, mai exact cele mai populare printre pariori. Acestea sunt următoarele:

 • Tenis
 • Baschet
 • Handbal
 • Hochei pe Gheață
 • Fotbal American

Așadar, dacă ești interesat de pariuri sportive oferta este una numeroasă pe BetBrain.ro. Trebuie doar să cauți echipa pe care vrei să mizezi sau jucătorul care îți inspiră încredere și noi îți vom oferi bookmakerul cu cea mai bună cotă pentru aceștia.

 

Pariază responsabil

Pariurile sunt un “sport” care devine tot mai popular, iar multă lume îl tratează ca pe o formă de divertisment. Există și o minoritate care a transformat această activitate într-un soi de loc de muncă, însă nivelul de înțelegere a fenomenului pe care acești puțini indivizi l-au atins este special.

Tocmai de aceea, nu ar trebui să vă lăsați păcăliți de anumite conturi de Facebook care promit câștiguri mărețe sau care se laudă cu sume impresionante de bani câștigate. Pe lângă faptul că multe dintre acestea sunt false, cei care chiar reușesc să se întrețină din pariuri au investit mii de ore pentru a înțelege cum funcționează fenomentul.

Pentru ceilalți, pariatul ar trebui să rămână la nivel de distracție. Tocmai de aceea, e important ca sumele pe care le pui în joc să reprezinte bani pe care îți permiți să-i pierzi. Altfel, se poate ajunge în situații care să îți afecteze viața de zi cu zi și relațiile pe care le ai cu persoane dragi.

E important să știi că nu ar trebui să pariezi mai mult decât îți permiți să pierți și niciodată să nu încerci să recuperezi din pariuri sumele importante pe care le-ai pierdut în anumite momente de rătăcire.

Dacă simți că ai pierdut controlul, există anumite organizații create special pentru asemenea situații, care îți pot oferi ajutor necondiționat. Suportul specialiștilor în astfel de momente este esențial și ar trebui căutat de oricine întâmpină astfel de probleme. Joc Responsabil este unul din programele care se adresează pariorilor aflați în impas, dar nu este singura entitate de acest gen.

De asemenea, e imperativ să nu pariezi atunci când nu ești în cea mai bună formă din punct de vedere mental. Fie că vorbim de consumul de alcool sau de oboseală, nu trebuie să cazi în capcana pe care propria ta minte ți-o poate întinde.

Tocmai de aceea, te rugăm să pariezi responsabil și să nu depășești limitele distracției.