Cote Fotbal Weekend

Toți fanii fotbalului sunt conștienți de faptul că sportul lor preferat le poate oferi întotdeauna extrem de multă acțiune, în special în weekend, pentru că majoritatea meciurilor din cele mai puternice campionate de fotbal sunt de obicei jucate la sfârșit de săptămână. Prin urmare, pariorii așteaptă de obicei weekend-ul pentru a-și plasa pariurile având în vedere că meciurile de fotbal sunt mai numeroase, dar și mai interesante. Atunci când încearcă să ia cele mai corecte decizii în ceea ce privește cotele de fotbal pentru meciurile jucate în weekend, pariorii ar trebui să viziteze site-ul BetBrain.ro deoarece echipa noastră le va pune la dispoziție cele mai mari cote disponibile.

Meciuri de Fotbal din weekend

Alege o dată exactă


Nu există evenimente pentru data selectată!

Ponturi Fotbal

Handicap Asiatic (-0.25) - Prima Repriză
icon
Avatarul lui Sylviu
Sylviu

icon CSD San Antonio Unido vs Universidad de Chile

Universidad de Chile (-0.25) la o cotă de -219
Logo {1}
Miză 4 /10 Probabilitate 68.75%
icon Deschis
Scor Corect (3.0) - Timp Regulamentar
icon
Avatarul lui AlinPariorul
AlinPariorul

icon KKS Lech Poznan vs KS Gornik Zabrze

KKS Lech Poznan 3-1 la o cotă de +1225
Logo {1}
Miză 1 /10 Probabilitate 7.55%
icon Deschis
Avatarul lui AlinPariorul
AlinPariorul

icon CA River Plate vs Atletico Lanus

River Plate 2-0 la o cotă de +450
Logo {1}
Miză 1 /10 Probabilitate 18.18%
icon Deschis
Avatarul lui LamineYamal
LamineYamal

icon FC Dinamo Bucuresti vs SC FC Petrolul Ploiesti

FC Dinamo 2-1 la o cotă de +700
Logo {1}
Miză 10 /10 Probabilitate 12.50%
icon Deschis
Rezultat Final 1X2 - Prima Repriză
icon
Avatarul lui AlinPariorul
AlinPariorul

icon Rosenborg BK vs Lillestrom SK

Egal la o cotă de +127
Logo {1}
Miză 1 /10 Probabilitate 44.05%
icon Deschis
Rezultat Final 1X2 - Timp Regulamentar
icon
Avatarul lui AlinPariorul
AlinPariorul

icon FC Dinamo Bucuresti vs SC FC Petrolul Ploiesti

FC Dinamo la o cotă de +131
Logo {1}
Miză 1 /10 Probabilitate 43.29%
icon Deschis
Șansă Dublă - Timp Regulamentar
icon
Avatarul lui BKP 22
BKP 22

icon Varbergs BoIS FC vs Landskrona Bois

Varbergs Bois sau Egal la o cotă de -169
Logo {1}
Miză 1 /10 Probabilitate 62.96%
icon Deschis
Avatarul lui AlinPariorul
AlinPariorul

icon FCSB vs Maccabi Tel-Aviv

FCSB sau Egal la o cotă de -450
Logo {1}
Miză 1 /10 Probabilitate 81.82%
icon Deschis
Avatarul lui BKP 22
BKP 22

icon Barrow FC vs Crewe Alexandra

Barrow FC sau Egal la o cotă de -350
Logo {1}
Miză 1 /10 Probabilitate 77.78%
icon Deschis
Peste/Sub (2.5) - Timp Regulamentar
icon
Avatarul lui AlinPariorul
AlinPariorul

icon Gremio Porto Alegrense RS vs Fluminense RJ

Sub 2.5 la o cotă de -144
Logo {1}
Miză 1 /10 Probabilitate 59.18%
icon Deschis
Avatarul lui BKP 22
BKP 22

icon SS Lazio vs SSC Venezia

Peste 2.5 la o cotă de -117
Logo {1}
Miză 1 /10 Probabilitate 53.92%
icon Deschis

Competiții Fotbal Recomandate


Ofertă de Pariere pe Fotbal Weekend

Cotele pentru fotbal în weekend prezintă de cele mai multe ori cele mai tari meciuri ale săptămânii din Anglia, Franța, Italia, Germania sau Spania. Astfel, pariurile pe fotbal weekend sunt foarte profitabile, din moment ce multe favorite sunt implicate.

Pe de altă parte, multe case de pariuri vor oferi bonusuri speciale și cote mărite pentru meciurile de fotbal în weekend, pentru ca tu să fii mereu cu un pas înainte!

Acestea sunt cele mai importante aspecte pe care trebuie să le ai în vedere înainte de a para pe cotele pentru meciurile de fotbal din weekend:

 • Ce echipe favorite își joacă meciurile din campionat în weekend? (Real Madrid, Barcelona, Manchester City, PSG, Bayern etc)

 • Ce echipe din cele care au meciurile în weekend marchează cel mai mult în meciurile lor?

 • Ce oferte de la casele de pariuri sunt cele mai bune pentru acest weekend?

 • Ce echipe care nu sunt considerate favorite au cele mai mari șanse să producă o surpriză?

 • Cum s-au schimbat cotele pentru aceste echipe pe tot parcursul săptămânii anterioare?

Oferta de pariere pe meciurile de fotbal din weekend este una foarte interesantă care îți poate produce un profit frumos, însă nu uita că, deseori, cotele pot scădea pe parcursul săptămânii până la începutul meciului de sâmbătă sau duminică.

Totuși, cel mai potrivit lucru pentru tine, care îți poate garanta că pariurile tale  vor avea cel mai mare profit disponibil pe piață, este să arunci o privire asupra instrumentului nostru de comparare a cotelor, care verifică valori de la nenumărate case de pariuri.

Mai mult decât atât, widget-urile disponibile pe BetBrain îți vor oferi toate informațiile neceasare despre echipele tale preferate care joacă în weekend încă de pe parcursul săptâmânii în curs.

Meciuri Fotbal în Weekend

Cele mai tari meciuri din weekend includ derby-uri din cele mai puternice ligi europene. Poți găsi cele mai bune cote pentru meciurile din weekend folosindu-te de toate avantajele BetBrain, care are în vedere cele mai tari meciuri pe care poți paria.

În oferta de pariere din weekend, poți găsi cele mai interesante partide din campionate ca Premier League, Bundesliga, Serie A, LaLiga, sau Ligue 1.

Mai mult decât atât, și alte campionate tari ca cel din Olanda, Belgia, Austria, sau Elveția au derby-urile programate pentru weekend. Nu în ultimul rând, Liga 1 urmează același traseu și de cele mai multe ori programează meciurile tari ale etapei în weekend.

Înainte de a plasa un pariu pe meciurile din weekend, nu uita să accesezi toate informațiile oferite de instrumentele BetBrain. Poți găsi cele mai tari pronosticuri de la comunitatea noastră, alături de știri din fotbal, statistici și analiză profesională a celor mai tari meciuri din partea experților noștri.

Pentru a avea o mai bună perspectivă asupra pariurilor care îți pot aduce profit în weekend, vom face o trecere în revistă a celor mai populare pariuri din cele mai cunoscute campionate:


Campionat

Pariu

Premier League

Peste/Sub Cornere

La Liga

PsF X

Serie A

Ambele echipe să înscrie

Bundesliga

Peste 2.5 Goluri

Ligue 1

1X2

Eredivisie

Ambele Echipe să înscrie

Liga 1

Interval Goluri

Rezultate Fotbal Weekend

Toate meciurile tale favorite din weekend vor avea o analiză în detaliu, alături de cele mai importante statistici pe BetBrain. Dacă vrei să fii la curent cu toate informațiile despre pariurile pe fotbal din weekend, nu ezita să arunci o privire asupra secțiunii dedicate de pe pagina noastră, unde toate avantajele te vor aștepta.

Este esențial ca orice parior experiemntat să aibă acces la toate informațiile care îl pot ajuta să determine pronosticuri profitable. Din acest motiv, echipa noastră se va asigură ca nimic nu va lipsi pentru un pariu câștigător pe oricare dintre meciurile din weekend.

Pariază Responsabil pe Fotbal

Pariurile reprezintă o activitate care trebuie să fie distractivă și șă îți scoată în evidență cunoștințele tale fotbalistice. Altfel, orice exagerare în acest domeniu poate duce către consecințe nedorite, pe care orice fan al sportului trebuie să le ocolească cu orice preț.

Înainte de a plasa un pariu, încearcă să îți setezi un buget pe care nu îl vei depăși, nu paria mai mult decât îți poți permite și nu îți urmări niciodată pierderile, acestea fiind cele mai mari greșeli pe care un parior le poate face.

În schimb, încearcă să iei pauze constante de la această activitate în momentul în care distracția nu mai există și nu ezita să ceri ajutor de la persoanele autorizate dacă simți că ai putea dezvolta orice problemă legată de pariatul excesiv.

FAQ


 • Unde pot găsi cele mai bune cote pentru pariurile pe fotbal din weekend?

  Această întrebare are mai multe răspunsuri, care pot varia în funcție de diferite aspecte. Totuși, cele mai tari cote pentru toate meciurile tale preferate vor fi afișate pe BetBrain, cu ajutorul instrumentului nostru de comparare a cotelor.

 • Există vreun site unde pot urmări live stream-uri pentru meciurile mele favorite?

  Cu siguranță. În secțiunea dedicată caselor de pariuri de pe BetBrain, vei găsi nenumărate platforme online care îți pot oferi acest avantaj.

 • De ce sunt meciurile din weekend o alegere bună?

  De cele mai multe ori, oferta de pariuri a meciurilor din weekend este cea mai potrivită datorită numărului mare de meciuri importante din cele mai tari campionate europene.