Cote Pariuri Argentina Fotbal

Tripla campioană mondială aduce în prim-plan un mediu plin de oportunități de a profita de cote Argentina pariuri. Prin urmare, asigurați-vă că nu săriți peste nicio etapă de meciuri fotbal Argentina și duceți-vă pariurile la nivelul următor cu ajutorul BetBrain. Având echipa noastră alături de tine, cote Argentina fotbal vor fi cât se poate de profitabile.

Meciuri Argentina Fotbal

Alege o dată exactă


🇪🇺 Liga Profesional Liga Profesional icon

🇪🇺 Torneo Federal A Torneo Federal A icon

🇪🇺 Primera Nacional Primera Nacional icon

🇪🇺 Primera C Metropolitana Primera C Metropolitana icon

🇪🇺 Primera A Women Primera A Women icon

🇪🇺 Primera B Metropolitana Primera B Metropolitana icon

🇪🇺 Torneo Promocional Amateur Torneo Promocional Amateur icon

🇪🇺 Copa Santa Fe Copa Santa Fe icon

🇪🇺 Regional League Regional League icon

Ponturi Argentina Fotbal

Scor Corect (0.0) - Timp Regulamentar
icon
Avatarul lui AlinPariorul
AlinPariorul

icon CA River Plate vs Atletico Lanus

River Plate 2-0 la o cotă de +450
Logo {1}
Miză 1 /10 Probabilitate 18.18%
icon Deschis

Competiții Argentina Fotbal Recomandate


Ofertă de Pariere pe Cote Argentina

Nu există nicio îndoială că fotbalul este cel mai popular sport din această țară. De fapt, fotbalul este văzut drept o prioritate absolută pentru fiecare argentinian.

Având în vedere acest lucru, misiunea noastră este să ne asigurăm că orice suporter entuziasmat de meciuri fotbal Argentina are toate mijloacele necesare pentru a plasa un pariu câștigător.

Începând cu instrumentul nostru de comparare a cotelor, echipa noastră verifică și compară nenumărate case de pariuri din toată piața pentru a se asigura că îți începi sesiunea de pariuri fotbal Argentina cea cele mai mari valoari disponibilă în acel moment. Pe lângă asta, nu ar trebui să ai nicio îndoială asupra cotelor, deoarece instrumentul de comparare funcționează la fel de bine pentru toate tipurile de piețe și tipuri de pariuri.

Pe de altă parte, secțiunea noastră dedicată pentru cote Argentina fotbal este, de asemenea, disponibilă pentru a te ține la curent cu cele mai recente meciuri, rezultate și chiar scorul live al derby-urilor tale preferate.

Pe lângă faptul că ești la curent în permanență cu cele mai bune cote Argentina fotbal, ai șanse să obții profituri considerabile de pe urma cotelor live.

Nu în ultimul rând, comunitatea noastră este, de asemenea, aici pentru a te ajuta. Avem nenumărați utilizatori experimentați care îți vor oferi ponturi pentru toate meciurile care te-ar putea interesa. Pe lângă faptul că îți oferă o perspectivă mai bună asupra unui anumit eveniment sau o a doua opinie asupra unui anumit pariu, s-ar putea să descoperi și noi piețe de pariuri și chiar noi ligi de fotbal care îți pot fi profitabile în viitorul apropiat.

Echipa noastră de experți va fi, de asemenea, aici pentru sesiunile tale de pariuri fotbal Argentina. Cele mai disputate meciuri fotbal Argentina vor fi analizate și explicate de către echipa noastră. Astfel, îți vom oferi o imagine de ansamblu despre cote Argentina pariuri.


Cote Argentina Fotbal

Având o moștenire legendară, această națională are în prezent 3 stele pe tricou, consolidând din nou statutul memorabil pe care îl are în lumea fotbalului.

La fel ca în multe alte cazuri, fotbalul a fost introdus în poporul argentinian de către englezi. Cu prima ligă înființată în 1891, scena lor internă este a cincea cea mai veche din lume. 

În prezent, sportul s-a extins masiv, iar AFA, organismul care guvernează fotbalul argentinian, are peste 3300 de cluburi care produc în mod constant jucători talentați.

Pe lângă asta, există numeroase competiții pe care te poți baza dacă vrei să joci cu cele mai bune cote Argentina fotbal.

Principalele competiții de fotbal sunt următoarele:

  • Primera Division;

  • Primera Nacional;

  • Torneo Federal;

  • Primera B Metropolitana;

  • Copa Argentina;

  • Supercopa Argentina;

  • Copa de la Superliga; 

  • Trofeo de Campeones.

Cluburi de Fotbal din Argentina

Mulți fotbaliști argentinieni au rămas legendari în ochii fanilor, mai ales după performanțele, dramele, și spectacolul ce înconjoară fotbalul din această țară..

Cu toate acestea, pentru a avea o perspectivă mai bună asupra modului în care aceste campionate sunt privite de fanii argentinieni, trebuie să ne scufundăm adânc și să facem cunoștință cu unele dintre cele mai populare cluburi.

La fel ca Premier League, care are propriile echipe din “Top 6”, sau ca orice alt campionat intern european important, Primera Division are deja propriul “Big 5”.

Haideți să aruncăm o privire asupra acestor cluburi pe care trebuie să le urmăriți dacă vreți să experimentați fotbalul sud-american cât mai bine!

Boca Juniors

Se numără printre cele mai de succes echipe din lume în ceea ce privește succesul intern, cu 35 de titluri de campionă și 17 cupe interne în palmares.

Nume precum Diego Maradona sau Juan Riquelme au jucat pentru Boca Juniors, ajutându-i să devină o echipă mare.

Independiente 

Pe de altă parte, avem Independiente.O echipă cu un succes incredibil, care a reușit să câștige 16 titluri de campionă și 11 cupe naționale, având în același timp numeroase realizări internaționale. Printre cei mai remarcabili jucători care au purtat emblema acestui club se numără Arsenio Erico, Manuel Seoane și Sergio Aguero.

Racing Club

Pe locul al treilea avem o echipă care, în ciuda suișurilor și coborâșurilor de-a lungul anilor, a reușit totuși să învingă de numeroase ori, impunându-se ca o mare echipă a fotbalului argentinian.

A câștigat 18 campionate, cel mai recent fiind cel din sezonul 2018.

River Plate

River Plate are în palmares 37 de titluri de campionă. Pe lângă acestea, nenumărate performanțe internaționale și 14 cupe interne.

Academia lor de tineret se remarcă când vine vorba de jucători legendari. Aceasta a produs nume precum Alfredo Di Stefano, Jose Manuel Moreno și Adolfo Pedernera.

San Lorenzo

Nu în ultimul rând, avem San Lorenzo.  Are 15 titluri de campionă, 2 cupe naționale și o Copa Libertadores. 

Pe lista jucătorilor celebri, care au trecut pragurile acestui club, îi avem pe Pablo Zabaleta, Ezequiel Lavezzi, Leandro Romagnoli și Carlos Veglio.

Fotbal Argentina: Primera Nacional

Un campionat puternic, care a oferit universului acestui sport numeroase talente și jucători-minune, nu poate supraviețui decât cu ajutorul diviziilor inferioare.

Cu mai multe academii de clasă mondială, echipele din diviziile inferioare argentiniene lucrează mereu pentru a oferi lumii jucători demni de Balonul de Aur..

Prin urmare, nu ezitați să abordați Primera Nacional cu cote Argentina pariuri! Cu ajutorul echipei noastre vei profita la maxim de cote Argentina fotbal!

Echipa Națională a Argentinei

Nu există suficiente cuvinte pentru a descrie numărul de jucători extraordinari care au îmbrăcat tricoul argentinian de-a lungul anilor.

Acasă pentru poate cei mai mari jucători din istorie, Argentina a fost întotdeauna o țară în care fotbalul trece prin generații și se pare că devine din ce în ce mai bun.

După cel mai recent succes din Qatar 2022, cariera legendară a lui Leo Messi s-a împlinit. Cu toate acestea, pentru a înțelege pe deplin importanța și statutul foștilor jucători, ar trebui să aruncăm o privire asupra câtorva fotbaliști prolifici pentru echipa națională Argentina:


Portari

Începând cu portariii, am avut ocazia de a vedea în acțiune un portar care va rămâne pentru totdeauna în inima fanilor fotbalului pentru paradele sale magice. Iată care sunt acei portari argentinieni:


Jucător

Selecții

E. Martinez

30

N. Pumpido

36

U. Fillol

58

Fundași

Echipa națională Argentina s-a bucurat de multe nume ce inspirau frică în inimile atacanților din echipa adversă. Iată care sunt aceia:


Jucător

Selecții

Goluri

R. Ayala

116

7

D. Passarella

70

22

J. Zanetti

132

29

N. Otamendi

145

5

W. Samuel

56

5

O. Ruggeri

97

7

R. Sensini